....

Chyba na stránce: Jak se přihlásit k odběru Balíčku, měsíčního newsletteru zpráv ústředí? - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/1542-jak-se-prihlasit-k-odberu-balicku-mesicniho-newsletteru-zprav-ustredi"

Jak se přihlásit k odběru Balíčku, měsíčního newsletteru zpráv ústředí?

Jak se přihlásit k odběru Balíčku, měsíčního newsletteru zpráv ústředí?

S novou Křižovatkou se pouštíme také do nového systému rozesílky balíčku Kanceláře ústředí Junáka. Místo produkčně náročné sazby měsíčních ústředních novinek a jejich příloh do textových dokumentů přecházíme na modernější verzi - rozesílku newsletteru přes mailingové rozhraní. Výcuc úvodních pasáží z novinek nyní budete mít propojený přímo s webem Křižovatky a budete si moci rozklikávat do plného znění přesně ty konkrétní novinky, které Vás zajímají.

Proč chtít Balíček odebírat?

Pokud se angažujete ve skautingu v nějaké organizační pozici, je nezbytné mít po ruce informace, díky kterým lze plánovat, ulehčovat si práci nebo i objevovat nové cesty a možnosti. Jednoduše řečeno, informace z Balíčku jsou nepostradatelné pro výkon vedoucích funkcí. Do Balíčku totiž přispívají svými články všichni zástupci a zástupkyně důležitých skautských oblastí, v kterých je záhodno se orientovat. To samozřejmě neznamená, že je nutné vědět o všem od možnosti dotovat koupi nového tábořiště po nabídku šéfování mezinárodní akce. Balíček je spíše takovým rozcestníkem pro výběrovou pozornost, kterou můžete věnovat přesně těm tématům, o které máte zájem a která jsou Vám k užitku.

Jaké informace můžete v Balíčku například nalézt?

  • Zprávy o významných událostech v českém skautingu
  • Důležité organizační zprávy
  • Směrnice a návody na správné financování a hospodaření
  • Informace o skautském vzdělávání
  • Zprávy z mezinárodního skautského dění
  • Upozornění na zajímavé skautské akce nebo události
  • Zápisy z jednání NJ a VRJ
  • ...a mnohem více

Jak si "objednat" pravidelnou měsíční mailovou rozesílku ústředních zpráv?


Jedná se o záležitost na čtyři kliky a pár chvil. Nejdříve si rozkliknete v pravém horním rohu Křižovatky své osobní menu, v něm kliknete na tlačítko "Můj newsletter", načež se vám objeví vyskakovací okno, ve kterém zaškrtnete políčko "Informační balíček Kanceláře ústředí Junáka pro organizační jednotky" a potvrdíte. Voilà, jste přihlášeni k odběru Balíčku!

Za TDC
Tomáš Vovsík

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1708x

Práce s článkem

4
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

9 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu