....

Chyba na stránce: Školení v účetním programu ESO online (Brno, Ostrava, Praha) - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/stredisko/majetek-a-hospodareni/ucetnictvi/eso-ucetnictvi/3083-skoleni-v-ucetnim-programu-eso-online"

ON-LINE ÚČETNICTVÍ ESO

ČRDM ve spolupráci se společností Skeleton Software připravili on-line účetní systém ESO, který lze využít pro jednoduché i podvojné účetnictví. Systém je zároveň napojený na skautIS a umí si z něho nahrát data o jednotkách i členech.

Školení v účetním programu ESO online (Brno, Ostrava, Praha)

ČRDM s Asociací TOM připravuje školení k účetnímu programu ESO Skeleton (jeho online verzi).
 
Pokud program používáte, je to skvělá možnost doptat se na cokoli a vznést připomínky a nápady na zlepšení. 
 
Počítáno je s minimálně 4 hodinami, na kterých budou detailně probrány všechny moduly ESO (akce, členové, majetek, samotné účetnictví, cestovní náhrady ad.). Bude možné vyzkoušet si vzorové příklady (synchronizace s externí databází členů, založení dotace, rozpočet akce, úhrada členských příspěvků, rozesílání hromadných mailů, tvorba faktur a mnoho dalšího). Na konci školení bude prostor pro vaše připomínky, dotazy a nápady. 
 
Máte-li zájem o kterýkoliv z daných termínů, vyplňte prosím přihlášku (přihláška zde) - potřebujeme znát počty účastníků předem. Nabízíme tyto tři termíny:
 
BRNO 2. dubna
- klubovna TOM Delfíni (Rašínova 3, Brno)
- čas: 13:30 - 17:30
- uzávěrka přihlášek 27. března
 
OSTRAVA 9. dubna
- klubovna Průzkumníků (Na Mýtě 10, Ostrava Hrabůvka)
- čas 10:00 - 14:00
- uzávěrka přihlášek 3. dubna
 
PRAHA 22. dubna
- prostory České rady dětí a mládeže (Senovážné náměstí 977/24, Praha)
- čas 10:00 - 14:00
- uzávěrka přihlášek 16. dubna
 
Co budete na školení potřebovat? Doporučujeme papír a propisku, k tomu ideálně notebook, abyste si jednotlivé kroky v ESO mohli ihned vyzkoušet na vlastní kůži. Nepotřebujete mít svůj vlastní účet v ESO, pro potřeby školení vytvoříme virtuální oddíl, na kterém si všechno vyzkoušíme. Po uzávěrce přihlášek daného školení rozešleme detailní informace k akci. V případě malého zájmu (méně než 5 osob) bychom školení zrušili.
 
Školení je připraveno jak pro stávající uživatele ESO Skeleton, tak třeba i pro ty, kteří si chtějí ESO detailně prozkoumat a až poté případně zakoupit. Více informací k programu ESO Skeleton zde - http://eso.a-tom.cz.
 
Školení je zdarma.
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1817x

Práce s článkem

2
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu