....

Chyba na stránce: Školení ESO (online účetnictví), zapojte se do výběru místa konání! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/stredisko/majetek-a-hospodareni/4486-skoleni-eso-online-ucetnictvi-zapojte-se-do-vyberu-mista-konani"

FINANCE A HOSPODAŘENÍ

Školení ESO (online účetnictví), zapojte se do výběru místa konání!

Na podzim roku 2019 bude Česká rada dětí a mládeže pořádat školení účetního systému ESO. Během školení se projdou všechny moduly - účetnictví (jednoduché i „podvojné“) , akce, cestovní náhrady, majetek, členové i nastavení. Školení je určeno pro všechny, koho práce se systémem ESO zajímá a je zdarma. Doporučujeme všem uživatelům i těm, kteří uvažují o změně účetního softwaru.

Mezi hlavní výhody systému ESO patří přizpůsobení pro využití skautských středisek - předkontace, vyúčtování dotací, databáze členů, propojení se skautIS. Systém je on-line, a proto do něj může mít přístup více lidí s různým oprávněním (hospodář, pokladník, revizní komise, vedoucí střediska), neřeší se žádné licence dle počtu uživatelů. Roční licence pro malé jednotky stojí 660 Kč.

Na školení se můžete na cokoliv zeptat a přijít i s návrhy na vylepšení. Systém je stále ve vývoji a pružně se reaguje na zpětnou vazbu od uživatelů. Školení je zaměřeno především na funkčnost a nastavení ESO, "vychytávky" a specifické případy. Cílem školení není suplovat školení pro hospodáře a školit samotné účtování.

Další informace o systému ESO můžete najít na eso.skeleton.cz. A také na křižovatce.

Zájemci o podzimní školení mohou hlasovat o místě konání zde.

Maňule - Marie Konečná

Tento článek je součástí Hospodářských střípků. Chcete-li dostávat souhrn hospodářských článků mailem, můžete se přihlásit k odběru zde. Případné dotazy můžete směřovat na hospodareni@skaut.cz nebo ve skupině Hospodaření pro skauty na facebooku.

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1149x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu