....

Chyba na stránce: Přijďte na školení ESO - program pro správu účetnictví - koná se v Praze 21.10.2017 - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/stredisko/majetek-a-hospodareni/3497-prijdte-na-skoleni-eso-21-10-2017"

FINANCE A HOSPODAŘENÍ

Přijďte na školení ESO - program pro správu účetnictví - koná se v Praze 21.10.2017

Školit se budou všechny moduly - účetnictví (jednoduché i „podvojné“) a další agendy (akce, cestovní náhrady, majetek, členové). Školení je určeno pro všechny, koho práce se systémem ESO zajímá a je zdarma. Doporučujeme i pro ty, kteří uvažují o změně účetního softwaru. Jedná se o on-line systém, do kterého může mít přístup více lidí s různým oprávněním.

Na školení se dozvíte všechny možnosti, které program umožňuje. V poslední třetině bude zaměřeno na účtování v ESO - jak v jednoduchém, tak podvojném způsobu. Nicméně i zde budou představeny především nastavení ESO, "vychytávky", specifické případy. Cílem školení není suplovat školení pro hospodáře a školit samotné účtování.

Jaká je cena za využívání systému ESO?

Roční poplatek je 660 Kč pro malé jednotky s počtem účetních položek menším než 1500, pro větší jednotky je 1.000 Kč.

Další informace o systému ESO můžete najít na eso.skeleton.cz.

Školení začne v sobotu 21. 10. 2017 v 10:00 a skončí kolem 16. hodiny s ohledem na další dotazy.

Místem školení bude v zasedací místnosti č. 254 SMOSK na adrese Senovážné náměstí 23, Praha 1 (zde odkaz na mapu).

Na místo jednání se dostanete nejlépe tramvají č. 9 (případně 3, 14, 24) do zastávky „Jindřišská“, zasedací místnost je také dobře dostupná z Hlavního nádraží i Masarykova nádraží, cca 5 minut chůze. Místnost se nachází v budově D ve druhém patře. Když vejdete do domu č. 23, projdete vrátnicí a poté i dvorkem. V pravém zadním rohu dvorku jsou vstupní dveře, hned za nimi schody (výtah) do druhého patra, kde najdete ESO místnost.

Školení zajišťuje ČRDM. Doporučeno je vzít propisku a notes. Na akci se bude promítat ESO online, zároveň budete mít možnost na svém notebooku zkoušet totéž, a to i tehdy, když nemáte vlastní ESO účet (školící účty jsou připraveny). Nezapomeňte svačinu a něco k pití s sebou.

V případě zájmu prosím potvrďte účast na mail kancelar@skaut.cz se jménem účastníka, názvem střediska, případně pokud máte nějaké dotazy k funkčnosti systému ESO.

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1388x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

2 Názory
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu