....

Chyba na stránce: Chcete čerpat velký grant, který je třeba předfinancovat? Ústředí vám pomůže. - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/stredisko/lide/vzdelavani-spolupracovniku/2871-chcete-cerpat-velky-grant-nemate-prostredky-na-predfinancovani-ustredi-vam-pomuze"

Vzdělávání činovníků na středisku


Jedním z úkolů střediska je zajistit svým činovníkům potřebné vzdělání. Dobré vedení se ovšem nespokojí jen s povinnými kvalifikacemi, snaží se nabízet průběžně i další vzdělávání, které rozvíjí osobnost, prohlubuje znalosti, motivuje k další činnosti... Nabízíme nejen přehled dostupného vzdělání pro činovníky, ale i pomoc těm, kteří chtějí sami pořádat v rámci střediska vzdělávací akci.

Chcete čerpat velký grant, který je třeba předfinancovat? Ústředí vám pomůže.

Některé projekty je třeba zafinancovat z vlastního a dotaci obdržíme, až když je hotovo. Často jde o projekty financované Evropskou unií. Pokud byste stáli před problémem, že na to středisko nemá dost peněz, napište na ústředí.

Dlouhodobě chceme pomáhat financovat velké smysluplnné projekty, které mají příslib dotace, ale obdrží ji až po realizaci. Ústředí nabízí možnost půjčky (s dobou splatnosti po ukončení projektu) i v řádech milionů korun. 

Půjčit si můžete i na další stavební projekty a nákupy nemovitostí. Půjčky jsou nezúročné a splátky jsou domlouvány individuálně. Peníze jsou půjčovány z fondu nemovitostí Junáka, o kterém najdete informace zde.

S podněty a dotazy se obracejte na hana.bejckova@skaut.cz.

Hana Bejčková - Karamela
Kancelář ústředí

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1440x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu