....

Chyba na stránce: Využili byste možnost absolvovat organizační/hospodářskou zkoušku? Máte zájem o OČK v oblasti hospodaření nebo organizace a právo? - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/stredisko/lide/vzdelavani-spolupracovniku/2624-vyuzili-byste-moznost-absolvovat-organizacni-hospodarskou-zkouskou-mate-zajem-o-ock-v-oblasti-hospodareni-nebo-organizace-a-pravo"

Vzdělávání činovníků na středisku


Jedním z úkolů střediska je zajistit svým činovníkům potřebné vzdělání. Dobré vedení se ovšem nespokojí jen s povinnými kvalifikacemi, snaží se nabízet průběžně i další vzdělávání, které rozvíjí osobnost, prohlubuje znalosti, motivuje k další činnosti... Nabízíme nejen přehled dostupného vzdělání pro činovníky, ale i pomoc těm, kteří chtějí sami pořádat v rámci střediska vzdělávací akci.

Využili byste možnost absolvovat organizační/hospodářskou zkoušku? Máte zájem o OČK v oblasti hospodaření nebo organizace a právo?

 

Tým MUŠKY zvažuje uspořádat během podzimu 2016 organizační či hospodářskou zkoušku (případně obě kvalifikace), stejně tak možnost získat OČK v oblasti hospodaření nebo organizace a právo. Zkoušky/OČK by probíhaly v rámci jednoho víkendu s předcházející individuální přípravou.

Toho by mohly využít především týmy čekatelských a vůdcovských kurzů k doplnění kvalifikací členů svých zkušebních komisí - ale nejen oni, organizační zkouška je doporučenou kvalifikací například i pro vedoucí středisek a hospodářská zase pro hospodáře na různých úrovních organizace.

Obecně o organizační zkoušce

Obecně o hospodářské zkoušce

V tuto chvíli je pro nás zásadní zjistit, zda by byl o zkoušky, příp. OČK zájem, třebaže zatím nejsme schopni nabídnout detaily o termínu (podzim 2016 – pravděpodobně prodloužený víkend 28. - 30.10.), místu (pravděpodobně Kaprálův mlýn) ani ceně. Akce se bude konat pouze v případě, že se přihlásí min. 15 účastníků, z toho min. 7 pro každou ze zkoušek.

V případě vašeho zájmu (nezapomeňte si zkontrolovat, že splňujete vstupní podmínky), prosím, zašlete své jméno, typ zkoušky/OČK, na nějž se chcete přihlásit a kontakt na sebe na vzdelavani@skaut.cz, nejlépe do 30. 6. 2016. Pokud bude o akci dostatečný zájem a bude se pořádat, zašleme vám podrobnější informace.

Za tým MUŠKY

Žaneta Vítů - Černoška

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1898x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu