....

Chyba na stránce: Spuštěno přihlašování na SeVýZ! Celostátní setkání výchovných zpravodajů je už pro vás otevřeno - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/stredisko/lide/vychovny-zpravodaj/4536-spusteno-prihlasovani-na-sevyz-celostatni-setkani-vychovnych-zpravodaju-je-uz-pro-vas-otevreno"

VÝCHOVNÝ ZPRAVODAJ

 

Vítejte na stránkách pro výchovné zpravodaje!

Spuštěno přihlašování na SeVýZ! Celostátní setkání výchovných zpravodajů je už pro vás otevřeno

Půlka května je za námi a to znamená, že je tu konečně možnost se přihlásit na druhé celostátní Setkání výchovných zpravodajů. Setkání je pro všechny výchovné zpravodaje a zpravodajky, ať už začínají, tápou, či jsou ostřílení „mazáci“. Programy jsou vytvořeny tak, aby se každý mohl rozvíjet v tom, co ho zrovna pálí.

Vítáni jsou ovšem i ti, kteří nemají funkci výchovného zpravodaje zakotvenou, ale starají se o výchovu v oddílech, střediscích, okresech, krajích, či řídí rádcovský kurz, nebo by se chtěli výchovným zpravodajem stát. SeVýz se uskuteční 8. - 10. 11. 2019 na Kaprálově mlýně u Brna.

Co vás čeká?

Na co se můžete těšit? Připravujeme pro vás spoustu zajímavých programů. Dojedou za námi tvůrci nových stezek, představí se nám kodex jednání dospělých v Junáku, budeme se bavit o skautské výchovné metodě z pohledu nás výchovných, narazíme na otázky sexuální výchovy v oddílech. Téma ohledně psychické bezpečnosti si otevřeme s Péťou Vackovou, zavítá za námi Šípek z pražského Skautského institutu. Čeká vás také program o rádcovských kurzech, na který jsou pozvání jako hosté vedoucí z brněnských rádcáků.

Přihlaste se

A tohle všechno je jen část programů, která se pro vás chystá. Pokud chcete být u toho, jednoduše se přihlaste ve skautisu. Dále můžete sledovat facebook, či křižovatku, kde budou postupně zveřejňované další informace. A my zatím pro vás budeme připravovat pečlivě programy, aby jste se měli na co těšit!

„Dobře využitý čas činí čas ještě mnohem drahocennějším.“ (Rousseau)

 

Šmako

koordinátorka projektu podpora výchovných zpravodajů

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1417x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu