....

Chyba na stránce: "Mentoring jako přirozená věc ve skautingu” je název nového programu ve vzdělávání na klíč - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/vzdelavani/poradame-vzdelavaci-akci/vzdelavani-na-klic/4864-mentoring-jako-prirozena-vec-ve-skautingu-je-nazev-noveho-vzdelavani-na-klic"

Vzdělávání na klíč

 

Milí zájemci o vzdělávání,

níže naleznete ucelenou a dlouhodobě platnou nabídku „vzdělávání na klíč“, která byla dříve zveřejňována necentralizovaně a v nepravidelných intervalech různými odbory a pracovními skupinami Junáka – českého skauta. Chceme usnadnit přehled o podobných nabídkách, a proto jsme se rozhodli informace shromáždit a poskytnout vám je pohromadě a přehledně. Předpokládáme, že podobné nabídky pro vás mohou být zajímavé při řešení aktuálních potřeb jednotek, při přípravě regionálních setkání činovníků či při přípravě kurzů.

Máte o některý z nabízených programů zájem? Vyplňte formulář s poptávkou a my vám zprostředkujeme kontakt na konkrétní osoby, které vzdělávání nabízí.

Po předání kontaktu jste to VY, kdo iniciuje s dotyčnou osobou konkrétní domluvu na programu!

Programy jsou realizovány zdarma, ale lektoři mohou chtít proplatit cestovní náklady - domluvte se dopředu s konkrétním lektorem!

V případě dotazů či připomínek pište na vzdelavani@skaut.cz.

Přejeme vám, aby pro vás bylo vzdělání na klíč užitečnou a příjmenou příležitostí k dalšímu seberozvoji.

 

Žádost o kontakt (formulář)

 

"Mentoring jako přirozená věc ve skautingu” je název nového programu ve vzdělávání na klíč

Odbor pro personalistiku pro vás připravil nové vzdělávání na klíč na téma mentoring.

Nevíte si ve středisku rady, jak pomoci činovníkům v jejich nové roli nebo jak předat dávno nabyté know-how tak, aby se vyvarovali chyb, kterými jste si museli sami projít? V tomto semináři se dozvíte, jak předávat v oddíle nebo ve středisku zkušenosti a jak si u toho být navzájem oporou. Tedy - jak pracovat s mentorem a jak se starat o mentorovaného.

Vzdělávání na klíč jsou programy připravené pro vás jednotlivými odbory. Máte-li zájem o program “Mentoring jako přirozená věc ve skautingu”, podívejte se do sekce Vzdělávání na klíč pro bližší informace.

 

Josef Boubín
koordinátor personalistických projektů

 

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 358x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu