....

Chyba na stránce: Jak zadávat vzdělávací akce ve skautISu - od založení akce po odeslání ke schválení ústředím - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/vzdelavani/poradame-vzdelavaci-akci/jak-na-organizaci-vzdelavaci-akce/2231-jak-zadavat-vzdelavaci-akce-ve-skautisu-1-cast-navodu-od-zalozeni-po-odeslani-ke-schvaleni-ustredim"

Jak na organizaci vzdělávací akce


Uvažujete o uspořádání vzdělávací akce? Výborně! Níže naleznete k jednotlivým typům vzdělávacích akcí informace, které vás při jejich organizování povedou.

Jak zadávat vzdělávací akce ve skautISu - od založení akce po odeslání ke schválení ústředím

Jak už bylo dříve avizováno - všechny vzdělávací akce konané od 1. ledna 2016 se budou moci hlásit pouze prostřednictvím skautISu. Také připomínáme, že termín pro odevzdávání závěrečných zpráv vzdělávacích akcí z minulého roku a projektů lesních akcí plánovaných na příští rok je 31. prosince 2015.

 

Celý modul vzdělávacích akcí ve skautISu je nový, a přestože se již nějakou dobu aktivně testuje, ještě nějaký čas bude obsahovat drobné uživatelské nepříjemnosti. Jeho složitost nebo jistá nepřehlednost je dána na vrub tomu, že se snažíme zachytit všechny možnosti, které popisuje Řád pro vzdělávání činovnic a činovníků Junáka. Obdobně, jako tomu bylo u prvního ročníku registrace osob a jednotek, které se také neobešlo bez prvotních potíží, tomu bude pravděpodobně i nyní u vzdělávacích akcí. Věříme však, že každý další ročník již bude skautIS práci vzdělavatelům spíše usnadňovat.

Abychom Vám s prvním zadáváním pomohli, připravili jsme pro Vás stručný návod, který se zabývá problematikou vzdělávacích akcí od jejich zadání do skautISu po odeslání ke schválení ústředím. Další části návodu, jak máte se skautisem pracovat, plánujeme vydat nejpozději na začátku roku 2016.

Návod vydáváme v podobě sdíleného dokumentu na Google disku - rádi bychom Vás požádali o Vaši zpětnou vazbu na spravování vzdělávacích akcí ve skautIsu, kterou můžete přidávat ve formě komentářů přímo do tohoto návodu.

Pokud budete budete potřebovat pomoci s administrativní správou svých akcí, pište na vzdelavani@skaut.cz. Své poznámky o (ne)funkčnosti, chybách apod. pište na podpora@junak.cz

Děkujeme za Vaši trpělivost a veškerou poskytnutou zpětnou vazbu.

Barbora Tichavová - Rozárka
zpravodajka pro dospělé a vzdělávání

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1393x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu