....

Chyba na stránce: Zúčastněte se víkendového setkání vzdělavatelů - Ústřední lesní školy 2017! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/vzdelavani/3325-zucastnete-se-vikendoveho-setkani-vzdelavatelu-ustredni-lesni-skoly-2017"

Vzdělávání

Zúčastněte se víkendového setkání vzdělavatelů - Ústřední lesní školy 2017!

Ve dnech 24. – 26. listopadu 2017 se na ZŠ Livingston v Praze – Čakovicích uskuteční další ročník celostátního setkání vzdělavatelů a všech, kteří se o skautské vzdělávání zajímají.

Ústředí lesní škola je zaměřena na setkávání a poznání vzdělavatelů mezi sebou, sdílení zkušeností, další vzdělávání instruktorů a na diskuse o skautském vzdělávání jako takovém a jeho směřování do budoucnosti.

V tuto chvíli jsou známá dvě velká diskusní témata – připomínkování pracovní verze nové VZ, jejíž zadání vzniklo na ÚLŠ 2016 a vzdělávání "dospělých nováčků". Pokud byste měli vlastní nápad na téma, které by ÚLŠ měla probrat, můžete ho zadat zde.

Máte na srdci něco dalšího ohledně vzdělávání, co je pro vás důležité a o čem se chcete bavit? Přijeďte, bude na to prostor!

Přijet na Ústřední lesní školu může každý - ať už je, či není vzdělavatelem (od nováčka po zkušeného matadora), působí na jakémkoliv typu akcí, na kurzech lesních i nelesních apod. ÚLŠ je otevřena všem bez rozdílu. Navíc je zadarmo (platí se pouze strava a spaní na posteli).

Podmínky pro zastupování vzdělávací akce coby vyslanec při možných hlasováních o závěrech ÚLŠ jsou (je potřeba naplnit všechny):

  • max. 2 osoby za tým (ale klidně může přijet celý tým - viz výše)
    +
  • IK nebo OČK
  • vzdělavatelská praxe min. 3 roky (netřeba mít v té době IK nebo OČK)
  • zkušenost s min. 2 vzdělávacími akcemi Junáka - českého skauta (počítá se i účastnická)
  • aktivní vzdělavatel z let 2015 - 2017

Přihlašování na akci bude spuštěno v září na webu ÚLŠ, můžete nás sledovat i na FCB stránce a prostřednictvím FCB události Ústřední lesní škola 2017.

Lákalo by vás zažít ÚLŠ i jinak? Zapojte se do našeho týmu  – napište na uls@skaut.cz, kam můžete posílat i své dotazy.

Těšíme se na setkání s vámi na Ústřední lesní škole 2017!

 

Za celý tým ULŠ 2017

Michal Peroutka - Pérák
koordinátor vzdělávání

 
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1703x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu