....

Chyba na stránce: Ústřice 2018 - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/ustredi/odbory/4294-ustrice-2018"

ODBORY

Zde najdete přehled odborů pracujících při ústředí Junáka – českého skauta. Pokud patříte mezi nové členy odborů, pak jistě uvítáte základní informace uvedené v Uvítacím balíčku pro členy odborů. Každý rok probíhá Setkání odborů s VRJ. Přehled uplynulých setkání a plánované setkání najdete v tomto článku.

Ústřice 2018

aneb 5. ročník setkání Výkonné rady se svými odbory a spolupracovníky. 

13. 10. 2018 proběhlo celodenní setkání v  krásném prostředí karlínského Domu dětí a mládeže - Spektrum. Odbory a pracovní skupiny zde prezentovaly, co aktuálně dělají, kdo je jejich členem, co se jim za uplynulý rok podařilo a naopak co je v příštím roce čeká. Hledaly se ale také možnosti vzájemné spolupráce, tvořila se koncepce Elixíru a diskutovalo se o řadě témat, např. i otevřenosti naší organizace vůči dospělým z vnějšku. 

V neposlední řadě samotná akce měla být  i poděkováním VRJ za práci dobrovolníkům okolo ústředí, kterých není málo. O pohodlí, dobrou kávu a výborné občerstvení se postaraly holky z Kaceláře ústředí.  Letos každý z účastníků dostal nový národní šátek, jako milou pozornost za práci na jednolivých projektech či v odborech.

Zúčastnilo se 15 odborů/pracovních skupin (OVAS, Ovčin, Strategický, Infoodbor, Persoodbor, Ekoodbor, zahraniční,  VRJ, TDC/časopisy, NJ, pracovní skupiny apod.). Celkem téměř 40 účastníků.

Atmosféra byla velmi příjemná, všichni se aktivně zapojovali do programu, ale byl i dostatek času na popovídání a vyzkoušeli jsme si nenásilnou komunikaci s báječnou lektorkou Ivanou Horákovou.

Na další setkání se těší Ludmila Hobzová - Lída

Na momentky ze setkání se můžete podívat v této fotogalerii:

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 670x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu