....

Chyba na stránce: Členové odborů se sešli s VRJ - příště to můžete být i vy! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/ustredi/odbory/1366-clenove-odboru-se-sesli-s-vrj-priste-muzete-to-muzete-byt-i-vy"

ODBORY

Zde najdete přehled odborů pracujících při ústředí Junáka – českého skauta. Pokud patříte mezi nové členy odborů, pak jistě uvítáte základní informace uvedené v Uvítacím balíčku pro členy odborů. Každý rok probíhá Setkání odborů s VRJ. Přehled uplynulých setkání a plánované setkání najdete v tomto článku.

Členové odborů se sešli s VRJ - příště to můžete být i vy!

Na konci října proběhlo na zámku Chvaly v Horních Počernicích setkání zástupců jednotlivých odborů a institucí, které pomáhají VRJ. Odbory zde prezentovaly, co aktuálně dělají, kdo je jejich členem, co se jim daří a co je trápí. Hledaly se ale také možnosti vzájemné spolupráce, pracovalo se Strategii a hledaly se možnosti, jak se do ní zapojit se svým odborem.

V neposlední řadě měla být akce také poděkováním VRJ za práci odborů – účastníci dostali dort a poukazy do cukrárny, aby tak poděkování od VRJ odnesli i  do svých odborů.

Zúčastnilo se 16 odborů/institucí (OVAS, Ovčin, Zdravotní rada, Roverský odbor, SPV, Strategický, odbor pro velké akce, Zahraniční, JUN, VRJ, TDC/časopisy, NJ, Skautský institut). Celkem 30 účastníků.

Atmosféra byla velmi příjemná, všichni se aktivně zapojovali do programu, ale byl i dostatek času na popovídání.

Právě teď také vzniká obnovený odbor pro výchovu skautů a skautek – více  v tomto čánku! I řada dalších odborů hledá nové lidi do svých řad například Persoodbor, Odbor pro výchovu vlačat a světlušek atd.

Na momentky ze setkání se můžete podívat v této fotogalerii:

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1103x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu