....

Chyba na stránce: Ondřej Vokál - Vokin - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/ustredi/nacelnictvo/nacelnictvo-clenove/1096-ondrej-vokal-vokin"

Ondřej Vokál - Vokin

Ondřej Vokál - Vokin

Volený člen Náčelnictva

Domovské středisko

Junák – český skaut, 1. středisko Kolín

Vzdělání a profese

Advokát.

Současné skautské aktivity mimo NJ

Působím jako externí instruktor na svém domovském kurzu - VLK Quo vadis, občas i na dalších čekatelských, vůdcovských kurzech si kurzech střediskového minima. Podílím se na činnosti Skautského institutu v Kolíně a snažím se občas pomoct svému středisku, které jsem v roce 2018 předal novému vedení.

 

Čím se zabývá v NJ

Budu se snažit být co nejlepší náčelník a přispět k tomu, aby Náčelnictvo fungovalo, jak má. Od roku 2017 se věnuji revizi idey vlčat, světlušek a žabiček a budu v tom pokračovat, dokud organizace nedostane příležitost se k našemu návrhu vyjádřit. 

 

O sobě prozradil

Mám rád život a lidi. Neustále něco dělám, vymýšlím, plánuju... Moje přítelkyně mi říká, že mě to přivede do hrobu :-) Trápí mě spousta věcí v naší společnosti a to trápení mě nutí se snažit s tím něco dělat. 
 

Kontakt

vokalo(zavináč)seznam.cz

Od roku 2012 vedu své domovské středisko, kde si bokem navíc hospodařím a vedu oddíl. Jako bývalý vedoucí Odboru vlčat a světlušek se aktivně zajímám o program této věkové kategorie (organizace celostátních akcí, lektorování). Instruktoruji na VLK Quo vadis a externě na dalších kurzech. Dlouhodobě se snažím zlepšovat komunikaci, financování a vůbec prestiž Junáka na Kolínsku.
logo

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu