....

Chyba na stránce: Pracuj jako koordinátor/ka vzdělávacího projektu - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/ustredi/kuj/5053-kancelar-ustredi-hleda-novou-posilu-do-tymu"

KANCELÁŘ ÚSTŘEDÍ

Kancelář ústředí tvoří profesionální zázemí Junáka - českého skauta, jejím úkolem je zabezpečovat činnosti nutné pro chod a rozvoj celé organizace a poskytovat servis organizačním jednotkám, činovníkům a ústředním orgánům. V současnosti má 24 zaměstnanců v přepočtu na plný úvazek a řídí se Směrnicí pro Kancelář ústředí. Máte-li zájem o spolupráci, podívejte se na https://jobs.skaut.cz/.

Napište nám:

Email: kancelar@skaut.cz
Adresa datové schránky: 5bhq6tb

Zavolejte nám:

Pevná linka: +420 234 621 284 
Mobil (STS): +420 776 720 220

Adresa:

Junák - český skaut, z. s.
Senovážné náměstí 24, 
110 00 Praha 1

Pracovní doba:

Po – Čt: 9:00 – 16:00 hod.
Pá: 9:00 – 14:00 hod.
Neodkladné záležitosti vyřídíme i mimo výše uvedenou dobu.

Pracuj jako koordinátor/ka vzdělávacího projektu

Kancelář ústředí hledá novou posilu do týmu na pozici koodinátor/ka vzdělávacího projektu. Někoho s dobrými organizačními schopnostmi, kdo dokáže koordinovat desítky lektorů a poskytovat jim zázemí při organizaci vzdělávacích kurzů. Tito skauti jsou po celé republice – je proto třeba umět dobře a efektivně komunikovat na dálku, hlídat termíny, využívat online nástroje, jako např. G-suite. Klíčové je také umět zaujmout poutavým článkem nebo kreativním promo.

Koodinátor/ka vzdělávacího projektu

 
Rozsah úvazku: 0,8 - 1,0
Nástup možný ihned
 
Budou se ti hodit zkušenosti s obsahovým i finančním řízením projektu. Výhodou je znalost pravidel Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání či prostředí IS KP14+, zkušenost s přípravou monitorovacích zpráv a žádostí o změnu. Projekt je podobný tzv. „šablonám“ ve školním prostředí.
 

Jak vypadá práce u nás?

 
Kancelář ústředí Junáka sídlí v Praze v Jindřišské ulici, kde máme vyhrazeno pracovní místo, ale na služebním notebooku lze pracovat kdekoliv. Netrávíme moc času poradami, ale rádi spolupracujeme na dílčích projektech i napříč odděleními, pokud to dává smysl a máme rádi neformální prostředí. Kromě pěti týdnů dovolené nabízíme příspěvek na jídlo či sport, možnost on-line vzdělávání (kurzy Seduo).
 
 

Kam se obrátit?

Nástup je možný ihned, projekt trvá do konce roku 2022 a hledáme někoho na plný či částečný úvazek (min. 80%).  Máš-li zájem, napiš nám do 12. 4. na kancelar@skaut.cz, přilož svůj životopis a motivační dopis, proč vybrat právě tebe. 

Hovorková Tereza (Šmudla)

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 454x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu