....

Chyba na stránce: Sekretariát - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/ustredi/kuj/4276-sekretariat"

KANCELÁŘ ÚSTŘEDÍ

Kancelář ústředí tvoří profesionální zázemí Junáka - českého skauta, jejím úkolem je zabezpečovat činnosti nutné pro chod a rozvoj celé organizace a poskytovat servis organizačním jednotkám, činovníkům a ústředním orgánům. V současnosti má 24 zaměstnanců v přepočtu na plný úvazek a řídí se Směrnicí pro Kancelář ústředí. Máte-li zájem o spolupráci, podívejte se na https://jobs.skaut.cz/.

Napište nám:

Email: kancelar@skaut.cz
Adresa datové schránky: 5bhq6tb

Zavolejte nám:

Pevná linka: +420 234 621 284 
Mobil (STS): +420 776 720 220

Adresa:

Junák - český skaut, z. s.
Senovážné náměstí 24, 
110 00 Praha 1

Pracovní doba:

Po – Čt: 9:00 – 16:00 hod.
Pá: 9:00 – 14:00 hod.
Neodkladné záležitosti vyřídíme i mimo výše uvedenou dobu.

Sekretariát

Vytváříme zázemí zaměstnancům Kanceláře a dobrovolníkům kolem ústředí. Zajišťujeme kontakt mezi veřejností, členy organizace a zaměstnanci. 
 
Napište nám na kancelar@skaut.cz.

Ludmila Hobzová - Lída

vedoucí Kanceláře ústředí

Lída má na starosti personalistiku, plánování a organizaci práce v kanceláři, zabezpečování technického zázemí, rozpočet kanceláře, správu majetku, spolupráci s ústředními orgány a komunikaci s organizačními jednotkami. Dále má na starosti také dobrovolníky okolo ústředí, odbory a zájemce o stáže. Věnuje se vyhledávání spolupracovníků a řízení některých větších  projektů jako je příprava Valného sněmu či HelpDesku.

Dlouho působila jako vedoucí a výchovná zpravodajka, nyní se změnou bydliště je již několik let ve středisku Králův Dvůr. Je aktivní instruktorkou vzdělávacích akcí, zejména ILŠ Collegium a persoseminářů.

ludmila.hobzova@skaut.cz

 

Lenka Šablová

asistentka starosty a ústředních orgánů

Lenka má na starosti podporu práce starosty a ústředních orgánů, konkrétně Výkonné rady a Náčelnictva. Připravuje podklady pro jednání starosty, zajišťuje servis pro ústřední orgány Junáka (příprava jednání, práce s materiály na jednání, zápisy z jednání). Dále pečuje o spisovnu na Křižovatce a řeší část agendy nemovitostí (převody FDML, podpora OJ při řešení konkrétních problémů). Aktuálně je také členkou šátkového týmu a podílí se tak na přípravě nové řady krojových šátků.

lenka.sablova@skaut.cz

 

Dominika Herianová

asistentka Kanceláře ústředí

Domča je často první, na koho v kanceláři narazíte. Zvedá telefony a odpovídá na zprávy z e-mailu kancelar@skaut.cz. Můžete s ní vyřídit návrhy na vyznamenání, zamluvení zasedačky nebo vypůjčení věcí z kanceláře.

Ve středisku Oheň Horní Počernice vedla 7 let oddíl světlušek. Mimo skaut je animátorkou Salesiánského hnutí mládeže v Počernicích, kde vede dětské tábory a taneční kroužek. Je studentkou Deaf studies v Praze. 

kancelar@skaut.cz

Jana Hrnčířová

asistentka Kanceláře ústředí

Janča má na starost část administrativy na ústředí, agendu vzdělávacích dekretů a kvalifikací ve spolupráci s Pérákem, je koordinátorkou pracovní skupiny ochrana a bezpečí dětí. Kromě toho ale také právě ji někdy uslyšíte, když budete volat na ústředí a budete potřebovat s něčím pomoci.

jana.hrncirova@skaut.cz

Tomáš Hřebík - Staník

správce ICT pro Kancelář ústředí, TDC a dobrovolníky okolo ústředí

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1700x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.
  Nahlásit chybu