....

Chyba na stránce: Program - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/ustredi/kuj/4268-program"

KANCELÁŘ ÚSTŘEDÍ

Kancelář ústředí tvoří profesionální zázemí Junáka - českého skauta, jejím úkolem je zabezpečovat činnosti nutné pro chod a rozvoj celé organizace a poskytovat servis organizačním jednotkám, činovníkům a ústředním orgánům. V současnosti má 24 zaměstnanců v přepočtu na plný úvazek a řídí se Směrnicí pro Kancelář ústředí. Máte-li zájem o spolupráci, podívejte se na https://jobs.skaut.cz/.

Napište nám:

Email: kancelar@skaut.cz
Adresa datové schránky: 5bhq6tb

Zavolejte nám:

Pevná linka: +420 234 621 284 
Mobil (STS): +420 776 720 220

Adresa:

Junák - český skaut, z. s.
Senovážné náměstí 24, 
110 00 Praha 1

Pracovní doba:

Po – Čt: 9:00 – 16:00 hod.
Pá: 9:00 – 14:00 hod.
Neodkladné záležitosti vyřídíme i mimo výše uvedenou dobu.

Program

Programové oddělení spravuje veškeré výchovné nástroje a projekty napříč věkovými kategoriemi. Na starosti tedy má např. stezky, odborky, podporu rádců, celostátní akce z oblasti programu (závody, Elixír, Poradní skála, Obrok atd.) a mnohé další.
 
Na realizaci i řízení jednotlivých věcí úzce spolupracuje s několika odbory (Odbor vlčat a světlušek, Skautský, Roverský, Ekologický, Odbor duchovní výchovy, Skauti na Zemi, Skauting pro všechny) nebo redakcemi dětských časopisů. Naším cílem je podporovat kvalitní výchovný program v oddílech z celostátní úrovně. Dejte nám vědět, máte-li námět, co pro vás můžeme udělat.

Kontaktovat nás můžete na adrese program@skaut.cz.

Barbora Tichavová - Rozárka

zpravodajka pro program

Je zodpovědná za oblast programu, tj. vytváření a rozvoj programových nástrojů a jejich podporu na celostátní úrovni. Řídi a koordinuje řadu dílčích projektů, vede programový tým a spolupracuje s příslušnými odbory. Samostatnou oblastí je ochrana a bezpečí dětí, kterou realizuje zejména s pomocí dobrovolníků.

 

Skautuje ve středisku Zlatá Růže Jindřichův Hradec, které dříve vedla. V minulosti se věnovala oblasti skautského vzdělávání a podpory dospělých, podílela se na kurzech Gemini, Ejhle a další. Samota, toulky přírodou, řemesla, kolo, knihy, to jsou věci, u kterých odpočívá a nabírá energii pro práci i svou rodinu. 

barbora.tichavova@skaut.cz

Pavla Sýkorová - Gymi

koordinátorka programových projektů

Gymi je hlavní programovou metodičkou, spolupracuje se Skautským odborem a Odborem vlčat a světlušek, stará se o dotažení odborek pro světlušky a vlčata (vlčků a světýlek), podporuje projekt revize skautských stezek a je připravená pomoci také v dalších programových oblastech, které se mohou vynořit.

Gymi pochází z koedukovaného skautského oddílu v pražských Stodůlkách, jehož vedení nedávno předala. Nyní ji můžete nejčastěji potkat na různých skautských vzdělávacích kurzech - ať už vůdcovských či čekatelských, kde se zabývá vším okolo dětí v oddílech, metodiky a programu.

program@skaut.cz

Markéta Musilová - Blecha

koordinátorka programových projektů

Blecha podporuje činnost týmů Svojsíkova závodu, Závodu vlčat a světlušek a tematických odborů (tj. Ekologického odboru, Skautingu pro všechny, Odboru duchovní výchovy a Skautů na Zemi). Dbá o propojení programové a vzdělávací agendy Junáka - českého skauta.

Původem je ze skautského střediska Willi Líbeznice, ke kterému se příležitostně vrací. Momentálně se podílí na VLK Rovel+. Má ráda vřelé lidí, maková pole a rytmy swingu.

marketa.musilova@skaut.cz

Ludmila Dobrozemská - Liduš

koordinátorka programových projektů

Liduš je koordinátorkou revize stezek vlčat a světlušek a projektu Databáze aktivit, spolupracuje na projektu Skauting pro školy a s Roverským odborem.

Pochází z Boskovic, kde vede dívčí oddíl Minetaka, a je okresní výchovnou zpravodajkou. Podílí se na organizaci rádcovských, čekatelských i vůdcovských kurzů.

ludmila.dobrozemska@skaut.cz

Martina Adamcová - Marťa

koordinátorka revize skautských stezek

Marťa má na starosti podporu nových skautských stezek a odborek - ať už tvorbou různých podpůrných materiálů nebo představováním na vzdělávacích akcích. Dále spolupracuje na tvorbě výchovných kompetencí a na dalších programových projektech.

Pochází z Kostelce nad Orlicí, kde plynule prošla od členky přes výpomoc až po vůdkyni dívčího oddílu. Mimo oddíl prošla různé akce jako účastnice, servisačka i členka týmu. Nyní pomáhá u střediska v pražských Modřanech. Má ráda popíjení kávy a povídání nejen o skautingu. Nejlépe obojí najednou.

martina.adamcova@skaut.cz

Spolupracovníci

 

Jana Karaová - Kulda

Kulda má na starosti spolupráci s týmy celostátních akcí.

Původem z 5. oddílu vodních skautek v Mladé Boleslavi, zástupkyně hlavního kapitána vodních skautů a členka týmu Kapitánské lesní školy vodních skautů. Ráda jezdí na vodu, na kole, na běžkách, chodí po horách, tancuje, běhá a hraje na kytaru a věnuje se rodinnému skautingu.

jana.karaova@skaut.cz

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1604x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.
  Nahlásit chybu