....

Chyba na stránce: Hledáme pilot(k)y pro Sondy do skautského světa. Zapoj se! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/komunikace/sondy/2034-hledame-pilot-k-y-pro-sondy-do-skautskeho-sveta-zapoj-se"

Hledáme pilot(k)y pro Sondy do skautského světa. Zapoj se!

Hledáme pilot(k)y pro Sondy do skautského světa. Zapoj se!

Finišují přípravy dalšího kola Sond do skautského světa. Dotazníky z různých oblastí vznikají právě teď a ke konci září se opět dostanou k tisícům respondentů. Aby byly dotazníky srozumitelnější, přehlednější a obecně lépe odladěné, rádi bychom je otestovali - menší skupina dobrovolníků je vyplní a na základě jejich zpětné vazby pak odstraníme chyby, nesrozumitelné a víceznačné otázky a další problémy před rozesílkou finálního dotazníku do celé organizace. 

Pomůžete tak vylepšovat nástroj, který dává několikrát ročně příležitost tisícům skautských (nejen) činovnic a činovníků vyjařovat se k otázkám ovlivňujícím celou organizaci a přispět k tomu, aby ústřední orgány pro své rozhodování co nejlépe znaly názory uvnitř Junáka - českého skauta.

Pokud máte chuť podpořit Sondy skrze pomoc při pilotování dotazníků, napište email na adresu pcerny@gmail.com, a to nejpozději do úterý 15. 9. (včetně). Není třeba žádné specifické dovednosti ani znalosti, prostě jen chuť vyplnit dotazník "nanečisto" a přispět tak k tomu, aby ve finální verzi byl zcela bezchybný. (Pokud se ozvete později, budeme také rádi, jen Vás zapojíme až do testování dalšího kola Sond.)

Podpoř Sondy - ozvi se na pcerny@gmail.com.

Díky za Vaši spolupráci!

Se stiskem levice

Petr Vaněk - Permoník
zpravodaj pro komunikaci a projekty služby společnosti

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1389x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu