....

Chyba na stránce: Stará Křižovatka - vypínáme všechno, až na... - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/komunikace/2249-stara-krizovatka-vypiname-vsechno-az-na"

Stará Křižovatka - vypínáme všechno, až na...

Stará Křižovatka - vypínáme všechno, až na...

... databázi programů. Všechen ostatní obsah je od tohoto týdne nedostupný.

Hlavním důvodem, proč starou křižovatku vypínáme je to, že je stále dominantní mezi výsledky vyhledání na google a na jiných vyhledávačích. Chceme dát prostor i novému obsahu a tak se snažíme dosáhnout toho, aby se staré výsledky při vyhledávání neobjevovaly. Nebo aby se alespoň neobjevovali na prvních místech.

Co to znamená pro vás?

Nemělo by to mít žádné zásadní dopady. Naprostá většina obsahu je přesunuta na novou Křižovatku. Pokud narazíte na nějakou informaci, která byla na staré Křižovatce a na nové chybí, napište nám.

Vyplatí se nicméně zkontrolovat vaše oddílové, střediskové, okresní nebo krajské weby. Nejsou tam náhodou odkazy na starou Křižovatku? Nepoužívá se někde rss ze staré Křižovatky? Co odkazy na dokumenty ve spisovně? Může existovat celá řada obsahu, který už není na staré křižovatce dostupný, ale je dostupný na té nové. Právě teď se to vyplatí prověřit a odkazy případně aktualizovat.

Co teď - prověřte, že na vašem webu neodkazujete na nic na staré Křižovatce.

Ještě tedy zbývá... databáze programů

Poslední funkční ostrůvek staré Křižovatky je v tuto chvíli databáze programů. Ta obsahuje stovky her a aktivit roztříděných podle bodů stezky. A obecně upravených tak, aby se s nimi dobře pracovalo při přípravě programu. Tato databáze zatím nemá na nové Křižovatce svůj protějšek. Proto ji neváhejte využívat v její stávající podobě. Dokud nebude existovat modernější alternativa, zůstane dostupná tak, jak je.

Potřebujete-li více informací, neváhejte napsat email nebo komentář sem k článku.

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2292x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

3 Názory
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu