....

Chyba na stránce: Jak změnit zapomenuté heslo ke skautskému e-mailu? Jednoduše ve skautISu - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/benefity/google-apps/1417-jak-zmenit-zapomenute-heslo-ke-skautskemu-e-mailu-jednoduse-ve-skautisu"

E-MAIL A GOOGLE APPS 

Informace o tom, co to jsou skautské Google Apps. Jak si založit skautskou e-mailovou schránku, získat přístup ke konferencím a nebo on-line dokumentům. Celý tento on-line benefit pro členy na jednom místě.

Jak změnit zapomenuté heslo ke skautskému e-mailu? Jednoduše ve skautISu

Používáte skautský e-mail a další služby skautských Google Apps, ale zapomněli jste své heslo a nemůžete se přihlásit? Není nutné propadat panice, heslo lze změnit ve skautISu.

V případě, že své heslo k Google účtu neznáte, nemůžete si ho ani sami změnit v nastavení účtu v e-mailu či jiné službě Googlu (k tomu byste totiž potřebovali znát právě své původní heslo). Ovšem můžete požádat svého vedoucího, který vám jednoduše heslo nastaví na nějaké nové prostřednictvím skautISu!

Postup změny hesla k e-mailu

Váš vedoucí se přihlásí do skautISu, najde vaši osobu a na záložce "E-mail a Google Apps" klikne na tlačítko "Nastavit heslo". Aby toto tlačítko viděl, musí pracovat ve skautISu v roli "Vedoucí/administrátor" jednotky, ve které jste členem.

Zde může heslo změnit na libovolné nové (bez znalosti vašeho starého zapomenutého hesla), které vám pak sdělí a vy se s jeho pomocí už do svého e-mailu přihlásíte. Nové heslo vám zašle například SMSkou nebo osobně řekne (neposílejte si ho e-mailem). Jakmile nové heslo máte, už se ke své poště dostanete a můžete služby skautských Google Apps používat opět naplno.

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2069x

Práce s článkem

2
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu