....

Chyba na stránce: Skautské vzdělávání a přehled kurzů na rok 2020 - ke stažení - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/oddil/vzdelavani/4862-priloha-casopisu-skauting-o-skautskem-vzdelavani-a-prehled-kurzu-na-rok-2020-ke-stazeni"

VZDĚLÁVÁNÍ


K dobrému vedení oddílu je třeba dobré a průběžné vzdělávání. To povinné, ale i další – rozvojové. Neváhej a ponoř se do něj, najdi si to nejlepší pro sebe nebo pro další členy vaší oddílové rady.

Skautské vzdělávání a přehled kurzů na rok 2020 - ke stažení

Slyšeli jste něco o nových vzdělávacích formátech (třeba o VORech), ale nevíte, co si pod tím máte představit? Přemýšlíte, na jaký kurz vyjet nebo vyslat členy? Stáhněte si přílohu aktuálního čísla časopisu Skauting - Skautské vzdělávání (vč. přehledu kurzů na rok 2020).

 

Přílohu Skautské vzdělávání si můžete stáhnout zde.

Hlavním tématem letošní přílohy jsou nové formáty skautského vzdělávání - "Střediskové minimum", "Základní kurz pro revizory" a "VOR - víkend oddílových rad".

Upozorňujeme, že v příloze nenajdete úplný výčet vzdělávacích akcí, ale přehled vybraných typů kurzů, které jsou potvrzené, chtěly být v příloze uvedeny a jež měly v době uzávěrky - alespoň přibližně - stanovené termíny pro rok 2020.

Všechny vzdělávací akce najdete v Databázi vzdělávacích akcí, kde jsou povinně a automaticky (průběžně) zveřejňovány v průběhu celého roku.

Pro více detailů o jednotlivých kurzech navštivte Databázi vzdělávacích akcí (pokud jsou už zveřejněny) či webové stránky akce.

Novinkou letošního (celkově již čtvrtého) vydání jsou "badge", které u jednotlivých kurzů značí, že jsou:

  • se zvýšenou minimální věkovou hranicí pro přihlášení, přičemž je forma kurzu dané věkové kategorii přizpůsobena
  • děti účastníků jsou po dohodě s vedením kurzu vítány
  • kurzy akreditovány/certifikovány MŠMT.


Pevně věřím, že vám tento dokument pomůže v lepším zorientování se ve skautském vzdělávání a rovněž také ve výběru kurzu, který bude odpovídat vašim zájmům a potřebám.

 

Michal Peroutka - Pérák
koordinátor vzdělávání

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 3487x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu