....

Chyba na stránce: Hledáte vzdělávání na míru vaší akci či jednotce? Aktualizovali jsme, doplnili a modernizovali vzdělávání na klíč! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/oddil/vzdelavani/4782-hledate-vzdelavani-na-miru-vasi-akci-ci-jednotce-aktualizovali-jsme-doplnili-a-modernizovali-vzdelavani-na-klic"

VZDĚLÁVÁNÍ


K dobrému vedení oddílu je třeba dobré a průběžné vzdělávání. To povinné, ale i další – rozvojové. Neváhej a ponoř se do něj, najdi si to nejlepší pro sebe nebo pro další členy vaší oddílové rady.

Hledáte vzdělávání na míru vaší akci či jednotce? Aktualizovali jsme, doplnili a modernizovali vzdělávání na klíč!

Připravujete kurz, regionální setkání činovníků apod. a potřebujete externě zajistit zajímavý vzdělávací program? Můžeme vám s tím pomoci!

V sekci skautské Křižovatky Vzdělávání na klíč či pod online odkazem www.skaut.cz/vzdelavani-na-klic naleznete aktuální, ucelenou a dlouhodobě platnou (pravidelně ji aktualizujeme) nabídku vzdělávacích programů, která byla dříve zveřejňována na různých místech a v nepravidelných intervalech odbory a pracovními skupinami Junáka - českého skauta.

Tyto programy si můžete - samozřejmě zdarma - objednat a externí lektoři (po předchozí domluvě iniciované z vaší strany) zvolené programy odlektorují přímo u vás doma či na akci. V minulém roce jsme takto zprostředkovali 34 "objednávek".

 


Aktuální nabídka obsahuje 52 programů z různých oblastí
(např. programové nástroje, fundraising, rovering, inkluze, sexuální výchova, ekologie, práce revizních komisí, zahraniční příležitosti, skautská personalistika atd.) od 18 odborů, pracovních skupin a dalších týmů. Nabídka se rozrostla o 12 programů.

Aby bylo vzdělávání na klíč uživatelsky přívětivější, nyní již není potřeba žádat o kontakt na konkrétní lektory emailem, ale přímo na stránce bylo vytvořeno tlačítko, jež vás odkáže na online formulář, skrze nějž si můžete zvolené programy snadno objednat (přičemž my zase budeme mít jistotu, že od vás dostaneme všechny potřebné informace). Celý proces by to mělo zjednodušit a urychlit. Prostřednictvím jednoduchého online formuláře od vás budeme získávat i zpětnou vazbu k objednaným programům.

Děkujeme, že vzdělávání na klíč využíváte!

 

Michal Peroutka - Pérák
koordinátor vzdělávání

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 858x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu