....

Chyba na stránce: Příloha časopisu Skauting o skautském vzdělávání a přehled kurzů na rok 2019 ke stažení - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/oddil/vzdelavani/4290-stahnete-si-prilohu-casopisu-skauting-o-skautskem-vzdelavani-a-obecny-prehled-kurzu-na-rok-2010"

VZDĚLÁVÁNÍ


K dobrému vedení oddílu je třeba dobré a průběžné vzdělávání. To povinné, ale i další – rozvojové. Neváhej a ponoř se do něj, najdi si to nejlepší pro sebe nebo pro další členy vaší oddílové rady.

Příloha časopisu Skauting o skautském vzdělávání a přehled kurzů na rok 2019 ke stažení

Ztrácíte se ve skautském vzdělávání? Přemýšlíte, na jaký rádcovský/čekatelský/... kurz vyjet nebo vyslat členy? Stáhněte si přílohu aktuálního čísla časopisu Skauting - Skautské vzdělávání + přehled kurzů na rok 2019.

 

Přílohu Skautské vzdělávání + přehled kurzů na rok 2019 si můžete stáhnout zde.

Upozorňujeme, že se nejedná o úplný výčet, ale o přehled kurzů, které jsou potvrzené, chtěly být v příloze uvedeny a jež měly v době uzávěrky - alespoň přibližně - stanovené termíny pro rok 2019.

Pod tímto odkazem naleznete detailní informace o vzdělávacím systému Junáka - českého skauta.

Pro více detailů o jednotlivých kurzech navštivte Databázi vzdělávacích akcí (pokud jsou už zveřejněny) či webové stránky kurzu.

Pevně věříme, že vám tento dokument pomůže v lepším zorientování se ve skautském vzdělávání a rovněž také ve výběru kurzu, který bude odpovídat vašim potřebám a zájmům, ať už sháníte jakýkoliv typ kurzu.



Michal Peroutka - Pérák
koordinátor vzdělávání

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 4184x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu