....

Chyba na stránce: Objednejte si čekatelský kurz "Do domu" - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/oddil/vzdelavani/4248-objednejte-si-cekatelsky-kurz-do-domu"

VZDĚLÁVÁNÍ


K dobrému vedení oddílu je třeba dobré a průběžné vzdělávání. To povinné, ale i další – rozvojové. Neváhej a ponoř se do něj, najdi si to nejlepší pro sebe nebo pro další členy vaší oddílové rady.

Objednejte si čekatelský kurz "Do domu"

Potřeboval by váš kraj či okres uspořádat čekatelský kurz, ale nemá na to kapacitu? Objednejte si čekatelský kurz od Ústředí přímo k vám domů!

V rámci projektu strategické priority Dostupnost vzdělávání vznikl vzdělavatelský tým čekatelského kurzu, který si můžete "objednat" a jenž za vámi přijde a dvouvíkendový čekatelský kurz zrealizuje přímo na místě. Na pořadatelské jednotce pak spočívá pouze organizačně-technické zajištění kurzu.

Kurz je určen primárně starším činovníkům (18 let a výše + min. 1 rok aktivní praxe u oddílu), kteří jsou často pracovně či jinak vytížení, a tedy těžko shánějí jim dostupné skautské vzdělávání. Po individuální dohodě však lze případně přijmout i mladší účastníky. Kapacita kurzu je 18 - 26 účastníků.

Další, obecné informace o kurzu lze najít na webu dodomu.skauting.cz.
Případné reference o pilotním ročníku je možné získat v Jihočeském kraji (kancelar@junak-jihocesky.cz). 

V případě zájmu se ozvěte na email šéfa kurzu Radka Proycka - Mavericka (maverick@skaut.cz), budou vám zaslány bližší informace a může proběhnout vzájemná dohoda. Rychlost reakce je to, co bude v případě zvýšeného zájmu rozhodovat o tom, kam se kurz "Do domu" v rámci 2. ročníku vydá.

 

Michal Peroutka - Pérák
koordinátor vzdělávání

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1805x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu