....

Chyba na stránce: Využijte aktualizované nabídky vzdělávání na klíč (zima 17' - jaro 18') - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/oddil/vzdelavani/3586-vyuzijte-aktualizovane-nabidky-vzdelavani-na-klic-zima-17-jaro-18"

VZDĚLÁVÁNÍ


K dobrému vedení oddílu je třeba dobré a průběžné vzdělávání. To povinné, ale i další – rozvojové. Neváhej a ponoř se do něj, najdi si to nejlepší pro sebe nebo pro další členy vaší oddílové rady.

Využijte aktualizované nabídky vzdělávání na klíč (zima 17' - jaro 18')

Připravujete kurz, regionální setkání činovníků apod. a potřebujete externě zajistit zajímavý vzdělávací program? Můžeme vám s tím pomoci.

V sekci Křižovatky Vzdělávání na klíč naleznete ucelenou a dlouhodobě platnou (ale co půl roku aktualizovanou) nabídku vzdělávacích programů, která byla dříve zveřejňována na různých místech a v nepravidelných intervalech odbory a pracovními skupinami Junáka - českého skauta. Chceme usnadnit získání přehledu o podobných nabídkách, a proto jsme se rozhodli informace shromáždit a poskytnout vám je v ucelené podobě.

Nabídka aktuálně obsahuje 35 vzdělávacích programů (o 12 programů více než minule)  - o personalistice, benjamíncích, ochraně dětí, sexuální výchově, dotacích, skautských časopisech, skautském vizuálním stylu, přírodě apod. - od 15 odborů, pracovních skupin a dalších týmů.

Pokud vás některá z nabídek zaujme, napište na vzdelavani@skaut.cz a my vám program zprostředkujeme.


Michal Peroutka (Pérák)

koordinátor vzdělávání

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 945x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu