....

Chyba na stránce: Zajímá tě revize stezky pro skauty a skautky? Zapoj se do další etapy! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/oddil/program/skautky-a-skauti/skauti-skautky-stare-stezky/3672-zapoj-se-do-dalsi-etapy-revize-stezky"

STEZKY A VŠE KOLEM NICH

Zajímá tě revize stezky pro skauty a skautky? Zapoj se do další etapy!

Zajímá tě revize stezky pro skauty a skautky? Máš chuť něco dělat? Chceš stezkám věnovat čas? Jsi otevřený různým pohledům na oddíly a stezku? Máš povědomí o dění mezi skauty a skautkami?

Jestli jsi odpověděl/a několikrát ano, tak je velmi pravděpodobné, že hledáme právě tebe! Neváhej a zapoj se s námi do revize stezky pro skauty a skautky.

Není překážkou když…

  • ...nemáš vůdcovky či čekatelky. Chceme mít pohled i těch, kteří vzděláním neprošli
  • ...nejsi dokonalým zkušeným vůdcem/vůdkyní. Stezky mají být srozumitelné i pro vedoucí začátečníky
  • ...nejsi pedagogem, psychologem. Stezky mají být pochopitelné pro skautské vedoucí bez ohledu na civilní zaměstnání a vzdělání

A na jak dlouho to bude?

Revize bude probíhat celý rok 2018, hotovou stezku plánujeme před tábory roku 2019. Nicméně chápeme, že je to dlouhá doba, můžeme se domluvit i na kratší úsek. Zároveň vydáním stezky pro tebe nic končit nemusí začíná nová etapa, její zavádění a podpora. Jsme otevřeni individuální domluvě.

Co vlastně revize stezky zahrnuje?

Po revizi stezky by měly zůstat nejen upravené sešity s aktivitami, ale také dostatek podpůrných materiálů, srozumitelné kompetence pro skautský věk, upravený Nováček a mnohem více. K tomu vede spousta úkolů, různé komentování hotového, vymýšlení aktivit, úpravy formulací, získávání a vyhodnocení zpětné vazby od testovačů, napojení stezky na ostatní nástroje… Jednoduše hodně různorodých činností. 

Aktuálně se třeba komentují kompetence, vymýšlí aktivity do oddílových rozšíření nebo začínají první úpravy Nováčka.

Přijde ti to zajímavé? Chceš se dozvědět více? Máš dotazy či rovnou nápady? Napiš do 15. února na martina.adamcova@skaut.cz
Můžeš si také přečíst inzerát na jobs.skaut.cz

Martina Adamcová
koordinátorka projektu Revize stezky
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2800x

Práce s článkem

2
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu