....

Chyba na stránce: Využijte vzorovou tiskovou zprávu pro období náborů. Už klepou na dveře! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/oddil/akce/nabory/1995-novy-skautsky-rok-klepe-na-dvere-prinasime-vam-vzorovou-tiskovou-zpravu-pro-nabory"

NÁBORY

Největší náborové akce probíhají celorepublikově v září, nicméně do náborových aktivit se můžete vrhnout i kdykoliv během roku. Nezapomeňte však, že nábory je třeba předem důsledně promyslet a připravit. Jen tak může náborová snaha zapříčinit naplnění kýžených očekávání. No a krom nárazových náborů není ještě radno podceňovat také stálou propagaci, díky které můžete neznalé veřejnosti představit kladný přínost skautské činnosti. Na získávání nováčků ale nejste sami!  Na této stránce naleznete úctyhodnou zásobu všemožných rad a tipů, které už byly úspěšně ověřeny praxí.

Využijte vzorovou tiskovou zprávu pro období náborů. Už klepou na dveře!

Nový školní rok nám vyloženě buší na dveře. Po letním odpočinku opět přichází čas intenzivní práce. Víme, že shánění nováčků není vůbec jednoduché (Pokud ano, pak je to skoro zázrak!) a pro některé nemusí být snadné komunikovat s veřejností, natož s médii. Proto vám přinášíme vzorovou tiskovou zprávu k novému skautskému roku a k náborům!

Komunikace s médii není důležitá jen na celostátní úrovni, ale i na úrovni regionální. Lidé milují vyprávění příběhů a skauting je plný příběhů, ty nejdůležitější se ovšem odehrávají právě u vás, v jednotlivých krajích, střediscích či přístavech a především v oddílech.  Dejte tedy o sobě vědět i vy!

Stáhněte si vzorovou tiskovou zprávu, změňte žlutě vyznačená místa tak, aby vše sedělo právě na váš kraj, okres, či středisko, popřípadě přístav, a rozešlete ji do redakcí místních periodik, rozhlasů či televizí. Dejte tak o sobě vědět.

Pokud vás zajímá propagace skautingu, připojte se k naší skupině na facebooku:

Propagujeme skauting

Věděli jste, že na Křižovatce existuje k medializaci samostatná sekce?

Jak na média


Za komunikační tým Junáka
Karel Frnka
redaktor externí komunikace

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2272x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu