....

Chyba na stránce: Máš zkušenosti se Semaforem pro oddíly? Přijmi pozvání 16. ledna do Prahy - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/oddil/akce/243-vzdelavaci-akce-kurzy/4897-mas-zkusenosti-se-semaforem-pro-oddily-prijmi-pozvani-16-ledna-do-prahy"

Máš zkušenosti se Semaforem pro oddíly? Přijmi pozvání 16. ledna do Prahy

Máš zkušenosti se Semaforem pro oddíly? Přijmi pozvání 16. ledna do Prahy

Semafor, nástroj pro hodnocení činnosti oddílu, už je vám k dispozici půl roku, a nás by moc zajímalo, jak se mu podařilo zabydlet se ve vašich oddílech. Vyzkoušeli jste jej na oddílové radě? Jak se vám s ním pracovalo a co by stálo za to zlepšit? Přijďte nám o tom něco povědět na osobní setkání v Praze 16. ledna. A nebo jsou i jiné možnosti...

Jen matně tušíte co Semafor je? Vše o něm se dočtete zde: www.skaut.cz/semafor.
Máte-li se Semaforem pro oddíly jakoukoliv zkušenost, budeme moc rádi, když se o ni podělíte. Máme spoustu otázek a plánů. Pojďme společně posbírat co nejvíce odpovědí a posunout nástroj zas o něco dále, ať slouží co nejlépe svému účelu.

Jak nám dát zpětnou vazbu?

Nejlépe pokud přijmeš pozvání na schůzku ke zpětné vazbě na Semafor, která se bude konat 16. ledna v Praze. Potrvá zhruba 1,5 hodiny a proběhne v Kanceláři ústředí Junáka (Senovážné náměstí 24, Praha 1). Začátek je plánovaný na 16:30. Máš-li zájem o účast na schůzce, napiš prosím na marketa.musilova@skaut.cz.
Osobní společná schůzka je pro nás nejlepší variantou a věříme, že i pro tebe může být obohacující slyšet podněty od dalších účastníků. Postaráme se také o to, abys netrpěl hlady a žízní.
Máš-li zájem, ale nějak ti hapruje začátek či konec schůzky, napiš též. Na základě dalších reakcí můžeme ještě přesný čas nastavit jinak.

Místo, čas či forma schůzky mi nesedí

Nemůžeš být v době schůzky v Praze? V dnešní době jsou určitá technická řešení, která tě k nám přenesou. Máš-li zájem zúčastnit se schůzky na dálku napiš na marketa.musilova@skaut.cz.
Vyhovoval by ti jiný termín? Taktéž napiš na e-mail výše a domluvíme se individuálně, buď na setkání nebo telefonátu.
Pokud bys raději zpětnou vazbu sepsal/a, budeme za ní také moc rádi. K jejímu sběru slouží tento formulář. Vyhraď si na něj cca 15 minut. Děkujeme.

Co se chystá dál?

Dycky sis říkal, že Praha je daleko a proč se nic nekoná na severu Čech? 15. března se bude stejné setkání konat ve skautském domě v Mostě! Můžeš si termín předběžně rezervovat. Další informace dodáme později.
 

Na setkání/zavolání se těší
 
Markéta Musilová
koordinátorka programových projektů

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1004x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu