....

Chyba na stránce: Pořádáte rádcovský kurz či tábor? Přečtěte si, jaké výhody vás čekají, když jej zaregistrujete do SkautISu - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/oddil/akce/243-vzdelavaci-akce-kurzy/4879-poradate-radcovsky-kurz"

Pořádáte rádcovský kurz či tábor? Přečtěte si, jaké výhody vás čekají, když jej zaregistrujete do SkautISu

Pořádáte rádcovský kurz či tábor? Přečtěte si, jaké výhody vás čekají, když jej zaregistrujete do SkautISu

12 kurzů či táborů. Takový je počet ve SkautISu evidovaných akcí pro rádce a rádkyně. Zatímco minimálně 50 takových akcí skutečně probíhá. A to je jen hrubý odhad na základě dotací krajů na jejich pořádání. Jaký je skutečný počet těchto akcí? Zaregistrujte tu svou mezi vzdělávací akce ve skautISu a získáte mimojiné i podporu k programům a novou stezkovou krabici.

Jaké výhody vám to přinese?

Zejména letos je seznam výhod o něco rozšířen. Patří mezi ně:

  • Větší povědomí o vaší akci. Rádcovská vzdělávací akce bude jednak k dohledání ve skautISu, druhak se tím propíše do databáze vzdělávacích akcí na Křižovatce. Může tak být snáze dohledatelná pro vaše potenciální účastníky a účastnice.
  • Snadnější spravování kurzové administrativy i ochrana osobních údajů. Co všechno přihlašování VzA přes SkauIS umí najdete přehledně v tomto článku.

Speciálně pro rok 2020 platí, že pokud se nějaký z vašich běhů koná v tomto roce (týká se tedy i kurzů probíhajících v roce 2019 s trváním do dalšího roku), dostanete:

  • Stezkovou “krabici” pro váš kurz či tábor. Soubor Skautská stezka pro oddílové rady mimo stezkových sešitů obsahuje i doplňkové metodické materiály a také přílohy do rádcovského zápisníku.
  • Přílohu do rádcovského zápisníku a záznamovou tabulku pro každého účastníka/účastníci vaší akce.
  • Kuchařku, jak zapojit stezku do rádcovského kurzu a tábora. Tým revize stezky připravil on-line soubor možností, jak na vaší akci pracovat se skautskou stezkou, včetně konkrétních aktivit.

Díky této evidenci vám i v budoucnu může přijít další užitečný materiál či upozornění na novinku, která se rádcovského vzdělávání týká (např. upozornění na vydání rádcovského profilu, přihlašování na relevantní akce apod.)

Akci ve SkautISu nechcete z nějakého důvodu mít, ale chcete, aby se o vašem kurzu vědělo a mohli vám přijít materiály a informace týkající se rádcovského vzdělávání?

V tom případě nám o vašem kurzu napište na marketa.musilova@skaut.cz.

Jak akci ve SkautISu zaregistruji?

Pokud už zvažujete, že vaši akci ve SkautISu zaregistrujete, jistě vás potěší zpráva, že je k celému procesu tvorby i následné administrace vytvořen webový návod.
Pro samotné založení akce (viz dílčí návod) pak stačí mít jen 4 základní údaje (název akce, typ akce, pořadatele, odhadovaný počet účastníků) a po pár kliknutích máte hotovo! Všechny zmíněné výhody popsané v článku se vás pak rázem týkají.

Tak nastartujte dvoufázové přihlašování a pojďte na to!

A  mimochodem o RáŽi už jste slyšeli? Jde o setkání pro členy a členky týmů rádcovských kurzů, táborů a žiraf. První ročník této akce se koná 13-15. března 2020 v Mostě. Více o akci si přečtěte zde.

Mnoho zdaru s registrováním i konáním vašich rádcovských akcí!

 

Markéta Musilová - Blecha
koordinátorka programových projektů

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1337x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu