....

Chyba na stránce: Trignis 2020: Jan Čižinský – Kuklič: Odpovědnost politika a skauta v dnešní době - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/hlavni-clanky/4976-trignis-2020-10"

Trignis 2020: Jan Čižinský – Kuklič: Odpovědnost politika a skauta v dnešní době

Trignis 2020: Jan Čižinský – Kuklič: Odpovědnost politika a skauta v dnešní době

Rozhovor s úspěšným předsedou hnutí Praha sobě o tom, s čím se musí jako skaut a křesťan vyrovnávat. Rozhovor povede Jiří Zajíc – Edy.

Jan Čižinský – Kuklič (41) je český politik a pedagog, poslanec Poslanecké sněmovny PČR a starosta Prahy 7. Dříve pracoval jakou učitel (učil latinu, dějepis a základy společenských věd) a deset let vedl skautský oddíl Jeleni. V roce 2013 získal ocenění Bílá lilie udělované organizací Zaostřeno o.p.s. za mimořádný přínos při prosazování principu transparentnosti ve veřejné správě. Přijďte na rozhovor a následnou diskusi na setkání Trignis 2020.

Nenech si ujít skautské celostátní vzdělávací setkání Trignis 2020 o víkendu 6. – 8. 3. 2020 v Praze. Můžeš se těšit na nabídku 21 workshopů a na přednášky (spojené s diskusí) těchto osobností: Marek Vácha – Orko, Tomáš Holub, Jan Čižinský – Kuklič, Jiří Zajíc – Edy, Tomáš Řehák – Špalek, Pavel Hošek, Dana Krausová, Karel Herbst, Roman Šantora – Bobo, Martina Viktorie Kopecká i na koncert legendárního Žalmana & spol. Dále nabízíme ubytování a stravování v místě akce, skautské výstavy, čajovnu, prodejce skautských potřeb a publikací, duchovní programy pro každého, atd.

Trignis je nové skautské vzdělávací setkání určené pro skauty a skautky od 16 let, které je zaměřené na duchovní, skautský, společenský a kulturní rozvoj účastníků. Probíhá každoročně o víkendu (3 dny) na začátku března v Salesiánském divadle v Praze 8. Tématem programu letošního ročníku je „duchovní život v současném světě".

Kompletní program akce:

Na akci se můžeš přihlásit zde:

https://trignis.skauting.cz/prihlaseni/

Srdečně tě zve
tým Trignisu
https://trignis.skauting.cz/

logo

Článek publikoval

Rys
Zobrazeno: 861x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu