....

Chyba na stránce: Kdo vyrostl ve větru, odolá bouři! Skautská praxe v dárkové sadě a nezničitelném obalu - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/hlavni-clanky/4578-skautska-praxe-sada"

Kdo vyrostl ve větru, odolá bouři! Skautská praxe v dárkové sadě a nezničitelném obalu

Kdo vyrostl ve větru, odolá bouři! Skautská praxe v dárkové sadě a nezničitelném obalu

Novou příručku Skautská praxe 2.0 už jste nejspíš zahlédli. Měl by ji mít v kapse každý skaut a skautka. A protože opravdové dobrodružství neprožije ten, kdo sedí doma, dnes vám představujeme další novinku. Dárkovou sadu Skautské praxe, včetně nepromokavého a nezničitelného obalu.

Dárkové vydání Skautské praxe

Skautská praxe je ideální pro každého člena oddílu, ale jako odměnu by to chtělo něco navíc, proto jsme k omezenému nákladu přidali další výbavu! Dárkové vydání obsahuje:

  • nepromokovaný a téměř nezničitelný obal, vhodný zároveň jakou pouzdro na peníze a doklady
  • zápisník na poznámky s retro obálkou Skautské praxe Velena Fanderlika
  • lupu na lepší objevování přírody

>> V prodeji za 169Kč na skaut.cz/obchod <<

Obal na Skautskou praxi

Pokud už Skautskou praxi máte, určitě jí chcete mít s sebou na každé výpravě. Aby vám nezmokla, pořiďte si na ní nepromokovaný a téměř nezničitelný obal z tyveku, který je prodejný samostatně.

>> V prodeji za 100Kč na skaut.cz/obchod <<
 

Tábornický průvodce Skautská praxe 2.0

Pobyt v přírodě na výpravách či táboře přináší množství situací, kdy si třeba nevíte rady, anebo vám dobrá zkušenost či vychytávka může táboření zpříjemnit. Stavíte-li například stan, ať je supermodernější, je zásadní pro dobré spaní najít vhodné místo. Dobrý výběr zaručuje dobré spaní. Před více než 80 lety nakreslil Velen Fanderlik legendární příručku Skautská praxe, kde shrnul vše, co by se mohlo skautovi a skautce hodit při pobytu v přírodě. V malém formátu na pouhých několika desítkách stran, tak aby příručka mohla putovat v batohu či kapse na každou výpravu či tábor jako malý, chytrý pomocník.

Kde příručku pořídím?

Aby si příručku mohl pořídit skutečně každý skaut a skautka a cena nebyla překážkou, její cena je pohých 49 Kč. Příručka Skautská praxe se zaměřuje na podporu jednotlivců a jejich rukodělné činnosti na táboře i v průběhu roku (není určena pro vedoucí). 

>> Koupit příručku Skautská praxe 2.0 na skaut.cz/obchod <<

Letní soutěž skautské praxe

Víte, že se můžete zapojit do velké letní soutěže skautské praxe v rámci táborového programu? Foťte, posílejte na tdc@skaut.cz do 9. 9. 2019 a vyhrajte jednu z mnoha tábornických cen.

Další nabídka publikací

A nezapomněli jste na něco z další nabídky knížek? V eshopu skaut.cz/obchod, nebo na Junshop.cz najdete širokou nabídku publikací, včetně skautské beletrie, skautské metodiky a veškerého skautského vybavení.

Za TDC
Petra Daněčková
redaktorka interní komunikace

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1044x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu