....

Chyba na stránce: 77. jednání Náčelnictva již tento víkend - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/hlavni-clanky/1214-77-jednani-nacelnictva-jiz-tento-vikend"

77. jednání Náčelnictva již tento víkend

77. jednání Náčelnictva již tento víkend

Po obdobní letních táborů se na svém dalším pracovním jednání setká Náčelnictvo. Jednání proběhne v klubovně Na Křížku v Praze v sobotu a neděli 20. a 21. září.

foto/obrázek poskytl(a): Lenka Šablová

Na programu je toho vskutku hodně. K nejobsáhlejším bodům bude patřit projednávání novely Organizačního řádu Junáka tak, aby byl v souladu se Stanovami, které vstoupily v platnost v červnu a novým Občanským zákoníkem platným od začátku letošního roku.

Dále se bude rozhodovat o výši členských příspěvků pro rok 2015 a aktuálních změnách rozpočtu v souvislosti s navýšením dotace z MŠMT, jak již bylo na Křižovatce avizováno dříve v článku Navýšení dotací pro kraje.

Skautská Křižovatka sama bude také tématem rozpravy. Na základě obsáhlých diskusí, které proběhly během léta nad možností uzavření skautské Křižovatky jen pro členy Junáka, bude Náčelnictvo rozebírat „pro“ a „proti“ uzavření obsahu.

K dalším tématům bude patřit podpora českého kontingentu na světové jamboree v Japonsku, změna Krojového řádu Junáka v souvislosti se souběžnou registrací členek Junáka ve WOSM a WAGGGS, kompetenční vzdělávací model Junáka a mnohá další témata.

Kromě jednání čeká Náčelnictvo také krátké školení nebo představení nových triček. Jak budou členům a členkám slušet uvidíme až o víkendu, jaké logo ponesou si můžete prohlédnout již nyní.

Kompletní program k prohlédnutí zde.

Jakub Hájek – Rys

člen PS NJ pro komunikaci

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1016x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu