Co by mělo na Křižovatce fungovat jinak? Řekni k tomu svoje!

Článek, který by tě mohl zajímat!
Určeno pro: Návštěvník

Které 3 věci Tě štvou na Křižovatce? Co by mělo fungovat jinak? Řekni k tomu svoje!

Skautská křižovatka je hlavní informační nástroj organizace. Průběžně je vylepšována, jsou odstraňovány uživateli odhalené chyby a prováděna malá i větší vylepšení. V rámci naplňování strategického tématu Interní komunikace Strategie 2022 se úpravám a rozvoji Křižovatky dostane ještě větší a soustředěnější pozornosti. Řekni k tomu svoje, přispěj podněty k tomu, co by podle Tebe mělo být jinak.

I když neodebíráte žádné celostátní skautské e-mailové newslettery, i když jste si nepřihlásili odběr Balíčku, i když nejste na Facebooku, abyste sledovali SkautInfo, při sledování Křižovatky Vám nikdy neunikne žádná podstatná informace. Všechny ostatní elektronické komunikační kanály jsou od Křižovatky odvozeny. I proto si Křižovatka zaslouží mimořádnou pozornost.

Skautská křižovatka je složitý ekosystém, se spoustou obsahu a spoustou funkcí. Průběžně ji drobně vylepšujeme, odstraňujeme chyby, které hlásíte pomocí červeného tlačítka. Občas provádíme i změny, kterých si lze všimnout snáze, třeba možnost „připnout“ si oficiální kalendáře do svého vlastního kalendáře nebo změnu hlavního menu vedoucí k větší přehlednosti i uživatelskému komfortu.

V následujících měsících se budeme ještě pečlivěji dívat na to, jak Křižovatku vylepšovat ke spokojenosti jejích „zákazníků“, tedy především skautských činovnic a činovníků. Budeme vycházet z vlastních analýz, z výstupů zjištěných v posledních Sondách do skautského světa a také z podnětů, kterými přispějete do 26. června. Mohou to být 3 věci, které Vás štvou, nebo 5 věcí, které by podle Vás mohly vypadat trochu jinak, nebo 2 věci, které by pro Vás nebo pro lidi z Vašeho střediska udělaly užití Křižovatky pohodlnějším. Nebo 27 věcí, které jste si sepsali za poslední měsíce. Na počtu nezáleží, jediné, co je třeba, je srozumitelně popsat chybu, slabinu, nápad k rozvoji nebo vylepšující vychytávku.

Vkládejte své podněty do sdíleného Google dokumentu do 26. června, neváhejte případně komentovat podněty druhých >>>

Počítejte s tím, že:

  • Zanesením podnětu jej vkládáte do konkurence ostatních podnětů. Není pravděpodobné, při zvážení dostupných lidských a finančních zdrojů, že bude nakonec uskutečněn každý jeden podnět.
  • Sdílený dokument je sběr podnětů. Nepočítejte s reakcí na jednotlivé podněty. Plánovanou reakcí je jejich vyhodnocení a následné uvádění do života.

 

Díky, že pomůžete udělat Křižovatku pohodlnějším, přehlednějším a vyladěnějším nástrojem pro předávání informací.

Petr Vaněk – Permoník
zpravodaj pro komunikaci a projekty služby společnosti

Nemáte zájem o zasílání informací mailem?