....

Chyba na stránce: Rovering v patnácti bodech - přehledný materiál nejen (!) pro rovery a rangers - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/blog-vedeni-oddilu/5591-rovering15b?tl=comments"

Rovering v patnácti bodech - přehledný materiál nejen (!) pro rovery a rangers

Rovering v patnácti bodech - přehledný materiál nejen (!) pro rovery a rangers

Rovering je důležitou výchovnou kategorií pro naplnění poslání skautské výchovy. Neztrácíme ho někdy až přespříliš ze zřetele?

Dorůstají vám v oddíle nebo na středisku skautky a skauti do roverského věku? Je většina vaší oddílové rady v roverském věku? V obou případech vás nemá minout stručný a přehledný materiál Rovering v patnácti bodech. Jeho pročtení vás bude stát 10 minut a ty se vám bohatě vrátí. Připomene cíle roverské výchovy, popíše možnosti mladších i starších RR, ale také roli těch, kteří je na cestě provází. Nabídne přehled dalších zdrojů, kde lze o roveringu načerpat víc informací i inspirace.

 

Jedná se o výtah klíčových věcí z metodiky Rovering - putování ke skautské dospělosti, který dá základní a rychlý přehled o tematice všem důležitým hráčům na roverském poli. Těmi jsou zejména starší roveři, vedoucí roverů a tahouni roverských společenství, ale také vedoucí oddílů a středisek nebo roverští zpravodajové. Nenechte se zmást tím, že oslovujeme rovera a rangers samotné. Vás jako jejich potenciálních průvodců a podporovatelů se téma rozhodně týká také.

 

za Roverský odbor a strategické téma Podpora roverské věkové kategorie
Miroslav Martinek - Sid

 

 
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1158x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace: