....

Chyba na stránce: 1000 objednávek Skautské telefonní sítě za první týden. Jak získat výhodné volání, SMS i data včas? - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/5643-sts-2021-jak-ziskat"

1000 objednávek Skautské telefonní sítě za první týden. Jak získat výhodné volání, SMS i data včas?

1000 objednávek Skautské telefonní sítě za první týden. Jak získat výhodné volání, SMS i data včas?

Nedávno jsme tě informovali o tom, že výhodná nabídka telefonních služeb pro skauty a skautky už je opět k dispozici. Za první týden hlásí Skautská telefonní síť 1000 nových objednávek. Podívej se, co můžeš udělat pro to, aby ti tahle nabídka neutekla!

Krátce o službě

Skautská telefonní síť nabízí všem dospělým registrovaným členům až 5 hlasových telefonních čísel s výhodnými tarify vč. těch neomezených. Navíc si členové STS mezi sebou volají a SMSkují zdarma.

Kompletní nabídku a více informací najdeš na skaut.cz/sts >>>

Chci se připojit, jak na to?

Od čtení tohoto článku až po výhodné volání tě dělí pět kroků. Jejich postupné splnění pár dní potrvá, ale průtahy a náročné operace tě rozhodně nečekají.

Krok #1: navštiv skautIS a nech si vygenerovat kód

Přihlas se do skautISu. V menu rozklikni záložku Služby a otevři STS (nová). Zde si musíš přečíst a odsouhlasit podmínky služby, souhlasem uděluješ plnou moc skautskému Tiskovému a distribučnímu centru, které za tebe bude s operátorem řešit, aby podmínky zůstaly dlouhodobě výhodné.  

 

Na oplátku dostaneš přístupový kód do objednávkového systému Vodafone. Ten si pečlivě poznamenej, budeš ho potřebovat ve třetím kroku.

Krok #2: pokud teď nejsi u Vodafone, získej kód převodu od tvého operátora

Jestliže máš jiného operátora než Vodafone, musíš dokázat, že převáděné telefonní číslo je opravdu tvoje. K tomu slouží kód pro převod, který obvykle získáš v online administraci tvého čísla, případně na infolince tvého operátora. Není to nutné vědět, ale obvykle se tento kód nazývá OKÚ (případně také ČVOP).

 

Kód si opět pečlivě poznamenej, budeš ho hned potřebovat. 

Krok #3: vyplň objednávku

Navštiv vodafone.cz/skaut. Do políčka vlož přístupový kód, který jsi dostal/a ve skautISu. Vyplň objednávku, kód přenosu (pokud nejsi u Vodafone) a hlavně všechny potřebné kontaktní údaje.

Krok #4: vyčkej na operátora (a vyhlížej novou SIM kartu)

Po vyplnění objednávky se ti ozve operátor. Společně projdete objednávku, její parametry a odsouhlasíte si její podobu. SMSkou dostaneš datum aktivace nových služeb.

 

Pokud momentálně nejsi u Vodafone, následně ti bude poštou odeslána nová SIM karta, telefonní číslo ti zůstane stejné. Do SMS dostaneš datum, kdy bude nová SIM karta aktivní (a stará přestane fungovat), stejně tak přístupy do administrace Vodafone.

 

Do data aktivace nové SIM karty můžeš bez problémů využívat svou starou SIM kartu. Výměna SIM by ideálně měla proběhnout večer před aktivací, ale pokud to uděláš později, nic tím nepokazíš. Po aktivaci telefon restartuj.

Krok #5: užívej si výhodné volání a data

Máš hotovo, nyní jsi ve spojení s více než 10 tisíci skauty a skautkami a jejich blízkými v rámci STS! Doufáme, že ti pomůže být ve spojení se všemi, na kterých ti záleží.

Dotazy, kontakt aj.

Máš dotazy? Potřebuješ radu? Něco nefunguje? Máš problémy při používání STS? Všechny kontakty najdeš aktuální na skaut.cz/sts.

Hrozí opětovné uzavření služby? Bude možné vstoupit i za půl roku nebo rok?

Pokud se nám nepodaří vyjednaný limit čísel navýšit (o navýšení s operátorem usilově vyjednáváme), je možné, že za čas dojde opět k uzavření služby. I proto se nyní snažíme dospělé skauty maximálně informovat a vytvořit podmínky takové, aby měl každý férovou šanci tento benefit získat. Máš-li o využití STS zájem, doporučujeme dlouho neváhat

Lukáš Neuheisl
člen týmu STS

 

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 560x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu