....

Chyba na stránce: Knížka, kterou má víc než 13 tisíc skautů a byla již pětkrát dotištěna. Máte ji také? - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/5381-skautska-praxe-sada-2"

Knížka, kterou má víc než 13 tisíc skautů a byla již pětkrát dotištěna. Máte ji také?

Knížka, kterou má víc než 13 tisíc skautů a byla již pětkrát dotištěna. Máte ji také?

Už jste o ní nejspíš slyšeli? Jedná se o superúspěšnou publikaci, kterou má víc než 13 tisíc skautů a skautek. Skautská praxe 2.0 je tak na poměry českého knižního trhu bestsellerem. Byla již 5x dotištěna. Pokud ji v oddíle skauti nemají, mohlo by být fajn jim ji pořídit třeba na Vánoce. Stojí jen 49 Kč. A můžete k ní pořídit i fešný obal z Tyveku, který se dokoupit samostatně, nebo přímo v sadě.

Tábornický průvodce Skautská praxe 2.0

Pobyt v přírodě na výpravách či táboře přináší množství situací, kdy si třeba nevíte rady, anebo vám dobrá zkušenost či vychytávka může táboření zpříjemnit. Stavíte-li například stan, ať je supermodernější, je zásadní pro dobré spaní najít vhodné místo. Dobrý výběr zaručuje dobré spaní. Před více než 80 lety nakreslil Velen Fanderlik legendární příručku Skautská praxe, kde shrnul vše, co by se mohlo skautovi a skautce hodit při pobytu v přírodě. V malém formátu na pouhých několika desítkách stran, tak aby příručka mohla putovat v batohu či kapse na každou výpravu či tábor jako malý, chytrý pomocník.

Skautskou praxi by měl mít v kapse každý skaut a skautka. A protože opravdové dobrodružství neprožije ten, kdo sedí doma!

>> Koupit příručku Skautská praxe 2.0 na skaut.cz/obchod <<

Aby si příručku mohl pořídit skutečně každý skaut a skautka a cena nebyla překážkou, její cena je pohých 49 Kč. Příručka Skautská praxe se zaměřuje na podporu jednotlivců a jejich rukodělné činnosti na táboře i v průběhu roku (není určena pro vedoucí). 

 

Nepromokavý obal na Skautskou praxi

Pokud už Skautskou praxi máte, určitě jí chcete mít s sebou na každé výpravě. Aby vám nezmokla, pořiďte si na ní nepromokovaný a téměř nezničitelný obal z tyveku, který je prodejný samostatně.

>> V prodeji za 100Kč na skaut.cz/obchod <<
 

 

Další nabídka publikací

A nezapomněli jste na něco z další nabídky knížek? V eshopu skaut.cz/obchod, nebo na Junshop.cz najdete širokou nabídku publikací, včetně skautské beletrie, skautské metodiky a veškerého skautského vybavení.

Za TDC
Petra Daněčková
redaktorka interní komunikace

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 694x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu