....

Chyba na stránce: Nová databáze vzdělávacích akcí spuštěna - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/5310-nova-databaze-vzdelavacich-akci-sputesna"

Nová databáze vzdělávacích akcí spuštěna

Nová databáze vzdělávacích akcí spuštěna

Na konci září jsme spustili novou databázi vzdělávacích akcí, jako první dokončenou součást webů nahrazujících současnou Skautskou křižovatku. Jaké novinky přináší?

Nová databáze vzdělávacích akce na adrese kurzy.skaut.cz přináší uživatelů i vzdělavatelům mnoho výhod. Pojďme se podívat na některé z nich.

Hlavním rozdílem oproti předchozímu řešení je zcela nové technické řešení a s ním spojená rychlost vyhledávání a zobrazování výsledků. Celý systém je přímo napojen na skautIS, tedy vzdělavatelé uvidí úpravy v jejich kurzech prakticky okamžitě a návštěvníci obdrží vždy aktuální informace. Společně s tím představujeme zcela novou funkci skautISu upozornění na otevření přihlašování na kurz, která je v nové databázi pohodlně dostupná u všech kurzů, jejich přihlašování ještě nezačalo. V případě aktivního přihlašování, přesměruje databáze uživatele přímo do skautISu, na stránku přihlášení.

Protože v době hledání nemusí být v databázi pro nový ročník všechny kurzy zadány, zobrazujeme pod výpisem aktivních kurů ještě kurzy, která byly organizovány v posledních dvou letech tak, aby návštěvníci měli přehled o celé nabídce. Nové zjednodušené rozdělení vzdělávacích akcí zrychlí vyhledávání. 

Nová databáze vzdělávacích akce je zcela novým pojetím databáze, od základu vytvořeným ve spolupráci s Odborem pro vzdělávání činovnic a činovníků a skautskou odbornou i neodbornou veřejností. V půběhu procesu vývoje byl koncep a následně hotový produkt několikrát testován a upravován dle zpětné vazby. 

Věříme, že se bude nová databáze dobře používat a zpětnou vazbu uvítáme zde u článku, či přímo e-mailem na adrese nuf@skaut.cz.

Zdroj ilustrace: d3images - www.freepik.com

Za TDC
Urban David (Ňuf)

Diskuze

Komentáře jsou přístupné pouze pro přihlášené členy Junáka.

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1283x

Práce s článkem

2
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu