....

Chyba na stránce: Odborkové diplomy: památka na splnění výzev! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/5211-nove-odborkove-diplomy"

Odborkové diplomy: památka na splnění výzev!

Odborkové diplomy: památka na splnění výzev!

Všichni víme, že nášivka za splnění odborky přináší nával hrdosti a radosti. Ale pohrdnul už někdo odborkovým diplomem?! Protože si myslíme, že ne, stáhnout si je všechny ve formátu A5 můžete právě nyní!

Všechny diplomy si můžete stáhnout přímo na webu odborek. Najdete je tam všechny pohromadě nebo po jednotlivých oblastech (celkem 10).

Diplomy ke všem zatím existujícím odborkám mají vepisovatelná pole, takže si je můžete rovnou předtisknout se jmény, daty a kategoriemi. Aby byl výsledek takový, jaký potřebujete, potřebujete mít v počítači nainstalované skautské písmo TheMix. Stačí si ho stáhnout zde, označit všechny soubory (4 ve formátu .otf), kliknout pravým tlačítkem a zvolit "Nainstalovat"!

Kromě písma TheMix se vám bude pro běžnou skautskou tvorbu hodit i skautské titulkové písmo SKAUT Bold. Najdete ho na stejném odkazu.

A kdybyste potřebovali na poslední chvíli poradit, jak odborky plnit na táboře, s několika z nich vám pomůže samostatný článek.

Za komunikační a programový tým

Lukáš Neuheisl
redaktor externí komunikace

P. S. Víme, že diplomy přichází těsně před tábory a že to pro řadu z vás nemusí být komfortní situace. Ale dříve jsme to bohužel z pochopitelných důvodů nestihli. Omlouváme se! <3

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 760x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu