....

Chyba na stránce: Hledáš grafický generátor? Směřuj na nový rozcestník! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/4815-generator-rozcestnik"

Hledáš grafický generátor? Směřuj na nový rozcestník!

Hledáš grafický generátor? Směřuj na nový rozcestník!

Grafických generátorů, jednoduchých webových nástrojů, ve kterých si v předpřipravených šablonách uděláš rychlou a jednoduchou grafiku, už máme několik mutací - třeba pro PFka nebo na pozvánky pro rozdávání Betlémského světla. Pokud jsi do teď chtěl/a najít jeden z nich, musela jsi hledat buď na Křižovatce nebo přímo ve Skautském grafickém manuálu. Už nemusíš - nově směřuje adresa generator.skaut.cz na jednoduchý rozcestník všech generátorů, které máme k dispozici.

 

Navštívíš web, vybereš mutaci, klikneš a jsi v potřebném generátoru.

 

Kromě samotného rozcestníku vybrané generátory v dohledné době zaktualizujeme - doplníme nové varianty pro generátory PF a Betlémského světla, stejně tak díky dobrovolnické iniciativě Jiřího Rejmana brzy vydáme generátor nový, sloužící pro tvorbu a tisk pozvánek (např. na výpravy) včetně doplňovacích seznamů (třeba pro potřebnou výbavu). O všech těchto novinkách budeme informovat zde i např. ve facebookové skupině Bavíme se o skautské grafice.

 

Stejně jako u jiných článků ke Skautskému vizuálnímu stylu připomínáme, že v případě nedostatků/omezení/tipů/podnětů se s čistým svědomí ozvi na logo@skaut.cz. Děkujeme!

 

Lukáš Neuheisl

redaktor externí komunikace

 

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1876x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu