....

Chyba na stránce: Přihlašte se na Střep 2019 Vysočina - kurz pro vedoucí jednotek a jejich zástupce - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/4388-prihlaste-se-na-strep-2019-vysocna-kurz-pro-vedouci-jednotek-a-jejich-zastupce"

Přihlašte se na Střep 2019 Vysočina - kurz pro vedoucí jednotek a jejich zástupce

Přihlašte se na Střep 2019 Vysočina - kurz pro vedoucí jednotek a jejich zástupce

Už příští víkend začíná kurz, který má pomoci vedoucím středisek i dalších jednotek proniknout do témat, se kterými se bezpochyby potkají při své práci. Věnujte dva víkendy, která vám ušetří spoustu času později.

STŘEP odvodil svůj název od snahy týmu z co nejpraktičtějších stránek ukázat, co je podstatou práce vedoucího jednotky. Projdeme očekávanými tématy hospodaření, práva a organizace. Velkou pozornost věnujeme v programu dobrovolníkům na úrovni jednotky, protože bez nich se žádná činnost neobejde. Tak trochu novými tématy pro řadu účastníků jsou oblasti koordinace výchovy z úrovně střediska a zajištění bezpečnosti skautů a skautek.

Členové týmu se snažit předat své znalosti, které získali při svém skautském působení, ale mimořádně důležitou součástí STŘEPu je sdílení zkušeností mezi účastníky samotnými. V každém středisku něco funguje lépe a to můžeme sdílet, něco hůře a k tomu můžeme mezi všemi účastníky hledat cestu pro zlepšení.

Střep: středisko prakticky
termín: 15. - 17. 2. 2019, 5. - 7. 4. 2019
místo: Vysočina (Havlíčkův Brod, Chotěboř)

 

Bořek Slunéčko, vedoucí akce

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 822x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu