....

Chyba na stránce: Idea vlčat a světlušek - výzkum - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/3676-idea-vlcat-a-svetlusek-vyzkum"

Idea vlčat a světlušek - výzkum

Idea vlčat a světlušek - výzkum

Na posledním setkání Náčelnictva Junáka vznikla nová pracovní skupina zabývající se ideou vlčat a světlušek. Budeme moc rádi, pokud dočteš tyto řádky až do konce, kde najdeš odkaz na dotazník a budeš ho šířit dále mezi vedoucí vlčat a světlušek.

Proč dotazník? Z pověření Náčelnictva (které si odneslo jako úkol z posledního Valného sněmu konaného v březnu 2017 ve Velkém Meziříčí) se zabýváme ideou vlčat a světlušek. To je zákon, heslo, slib, příkaz. A chceme znát Tvůj názor – Jak se Ti pracuje s heslem vlčat? Jak s heslem světlušek? Rozumíš znění slibů?

Dotazník by tě neměl okrást o víc než pár (spíš několik) vánočních minut. A kdo ví? třeba tě i povzbudí do další práce s dětmi. To samozřejmě slíbit nemůžeme, za to ale určitě na čestný skautský slibujeme, že se výstupy z našeho dotazníku dostanou až k tobě a že tě později čeká drobná (intelektuální?) odměna v elektronické podobě. Rádi bychom totiž výstupy dotazníku obohatili o pár dalších myšlenek, všechno to zamíchali a sepsali metodický textík o tom, jak se dá s vlčáckou a světluškovskou ideou v oddílech pracovat.

Adresa výzkumu:

Díky Ti a Vám všem, kteří čtete přes rameno!

Krásný zbytek Vánoc
Denisa, Ferda, Majkl, Šimi, Šípek, Vojta, Vokin, Vykuk

P.S. Vyplňovat můžeš  na mobilu :-)

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2298x

Práce s článkem

3
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu