....

Chyba na stránce: Pozvěte své okolí na předání Betlémského světla jednoduše! Pomocí vylepšeného generátoru - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/3650-bs-2017-pozvanky"

Pozvěte své okolí na předání Betlémského světla jednoduše! Pomocí vylepšeného generátoru

Pozvěte své okolí na předání Betlémského světla jednoduše! Pomocí vylepšeného generátoru

Pro další ročník Betlémského světla jsme si pro vás připravili novou, vylepšenou verzi generátoru, se kterou snadno vygenerujete příspěvek na sociální sítě nebo úvodní FB fotky na stránky/události. Tak hurá na to!

 

Generátor pozvánek na předávání Betlémského světla najdete zde. 

Změny a vylepšení

Letošní změny se týkají především nových barevných kombinací a úpravy velikostí úvodních FB fotek. Nyní si můžete vybrat z pěti různých barev příspěvků. Vše se dělá jednoduše, stačí kliknout na šipku vedle písmene “A”. :)

Další vlastnosti

Podrobnější instrukce ke generátoru Betlémského světla najdete přímo na tomto odkazu.

Generátor vám nabízí rychlý způsob, jak vygenerovat pozvánky k předávání Betlémského světla v digitálním prostředí. V omezené míře je možné výstupy vytisknout: na plakátek bude výsledek dostačující, ale plakát s velikostí srovnatelnou s formátem A3 už bude nekvalitní.

Stačí si vybrat správnou velikost, podklad dle vlastní potřeby, napsat datum (případně čas), místo, program a podepsat jednotku nebo doplnit adresu vašeho webu nebo Facebooku..

Kliknutím na tlačítko “Náhled” se vygeneruje náhledové okno, které si můžete rozkliknout do většího zobrazení. Pokud je text moc dlouhý, zkraťte jej nebo zmenšete velikost písma. Nezapomeňte být struční a věcní. A pokud máte hotovo, stačí kliknout na “Dokončit” a vyexportovat v potřebném formátu (PDF nebo PNG). Lze také poslat odkaz na předvyplněný generátor (spolupracovníkům v oddíle) nebo na obrázek samotný (adresátům). :)

Ukázkové pozvánky

Protože je vždy nejtěžší začít, natextované ukázkové pozvánky najdete níže. Nezapomeňte, že vždy můžete přepínat mezi rozměry a barevnými variantami:

 

Úvodní fotka FB stránky

Úvodní fotka FB události

Obrázek ke sdílení s lucernou

Další materiály k Betlémskému světlu

Kromě elektronické pozvánky můžete poslat i pozvánku papírovou v podobě pohlednice, případně předávat na místě spolu se světlem kalendáříky nebo knižní záložky. Více najdete v samostatném článku.

Poznámky a připomínky

Podobně jako u všech ostatních podpůrných nástrojů Skautského vizuálního stylu prosíme o vaše zapojení při připomínkách, tipech, dotazech či nápadech. Stačí napsat na logo@skaut.cz, případně do skupiny Bavíme se o skautské grafice. Děkujeme!

 

Lukáš Neuheisl

redaktor externí komunikace

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1927x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu