....

Chyba na stránce: Program ke stažení: Změna je tu stále - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/3526-program-ke-stazeni-zmena-je-tu-stale"

Program ke stažení: Změna je tu stále

Program ke stažení: Změna je tu stále

Změna je každodenní součástí lidského života. Jaký je rozdíl mezi samovolnou změnou a uvědomělou transformací jedince? Zkušenost z výtvarné "tiché pošty" s dvěma rozdílnými zadáním otvírá vedle prožitku kresby možnost diskutovat o vlastních zkušenostech účastníků a účastnic s aktivním přetvářením reality a postoji ke změnám.

Máme možnost globální změny ovlivňovat? I tak se lze ptát právě skrz tuto jednoduchou výtvarnou aktivitu, kterou si můžete právě v měsíci listopadu, který nám už tluče na dveře, vyzkoušet.

Lze si ve spojitosti se změnou připomenout i 17. listopad 1989 - významný den boje za svobodu a demokracii, který se v České republice zapsal do historie tím, že i skrz malé kroky a činy jedinců, vyústil ve velkou společenskou změnu.

Aktivita ke stažení zde:

Toto je jedenáctá ze série tématických aktivit, které zde na křižovatce se Skauty na Zemi pravidelně každý měsíc zveřejňujeme a nabízíme ke stažení.

Přeji příjemný podzim...

Petra Vackovová

koordinátorka projektu Skauti na Zemi

petra.vackova@skaut.cz

Tento projekt je realizován s finanční podporou Evropské unie. Obsah článku je zcela na odpovědnosti NaZemi a jako takový nemůže být považován za stanovisko Evropské unie. Projekt byl podpořen z prostředků Ministerstva zahraničních věcí ČR v rámci programu zahraniční rozvojové spolupráce.

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1120x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu