....

Chyba na stránce: Poradní Skála 2017 je za námi! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/3525-poradni-skala-2017-je-za-nami"

Poradní Skála 2017 je za námi!

Poradní Skála 2017 je za námi!

13.-15.10.2017 se v Praze uskutečnil další ročník Poradní Skály - setkání vedoucích benjamínků, vlčat a světlušek. Tentokrát ve spolupráci Odboru vlčat a světlušek a Skautského Institutu.

Na letošní ročník do Prahy dorazila 140 účastníků, kteří měli šanci potkat během víkendu přes 30 lektorů na skoro 50 vzdělávacích programech. Účastníky, kteří přijeli doslova z celé republiky čekalo během víkendu několik zajímavých a netradičních prvků. I když byli ubytovaní ve škole, zbytek programu probíhal v Městské Knihovně (slavnostní zahájení a ukončení), v ulicích Prahy a ve Skautském Institutu na Staroměstském náměstí.

O jídlo na akci se kromě Skautského Institutu staraly i Kuchařky bez Domova - organizace, která provozuje jídelnu a podporuje tak ženy bez domova, které zaměstnává. Celou akci měla pod vedením Martina Formánková se svým týmem (foto: Anna Bělková)

Více fotografií a zajímavých videí z celé akce najdete na facebooku: https://www.facebook.com/PoradniSkala/

Pro více informací o dalším ročníku či jiných novinkách ze světa vlčat, světlušek a benjamínků sledujte: https://www.facebook.com/skautOVAS/

Na viděnou na některé z dalších zajímavých akcích,

Za Odbor vlčat a světlušek

Ferda - Jana Vytásková

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 777x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu