....

Chyba na stránce: Připomínáme: k dispozici je šablona ve skautském vizuálním stylu pro weby oddílů a středisek! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/3422-svs-web-sablona-nabory-2017"

Připomínáme: k dispozici je šablona ve skautském vizuálním stylu pro weby oddílů a středisek!

Připomínáme: k dispozici je šablona ve skautském vizuálním stylu pro weby oddílů a středisek!

Se zářím se stupňuje shon kolem náborů a zatímco plakáty a pozvánky k náborovým akcím začínají být vyvěšené všude možně, svítí na nich i webové adresy vašich jednotek. Ale jsou tyto stránky aktuální, přehledné a odpovídající očekáváním dnešních uživatelů? Oprašte je s novou šablonou ve Skautském vizuálním stylu!

 

Šablona je připravena na redakční systém WordPress, který je jedním z nejrozšířenějších redakčních systémů a pracuje s ním i projekt Dobrý skautský web, který tuto šablonu a podporu k ní také zaštiťuje. Očekávejte tak flexibilnost úprav a širokou škálu možností, které šablona nabízí; kromě běžných článků a stránek také kalendář nebo přehled aktuálních příspěvků z vaší facebookové stránky. Chybějící funkce lze doplnit dostupnými pluginy. Prohlédnout si vše můžete na ukázkovém webu.

 

 

Více podrobností o šabloně najdete v předchozím článku o této šabloně.

 

Šablona je zatím dostupná v první verzi. Můžete proto narazit na některé nedostatky či chyby, které jsou převážně kosmetického rázu a na kterých usilovně pracujeme. Pokud byste však narazili na chybu, která by omezovala funkčnost webu, ozvěte se na logo@skaut.cz nebo do komentářů pod tímto článkem.

 

Jakmile vydáme první aktualizaci šablony, proženeme skautskými kanály i návod, jak aktualizaci jednoduše získat. Sledujte proto Křižovatku, facebookovou skupinu Bavíme se o skautské grafice a facebookové stránky SkautInfo a Propagujeme skauting, kde se tato informace zcela jistě objeví.

 

 

Šablonu nyní stáhnete přímo z testovacího webu. Dodržujte veškeré pokyny, neboť v případě dodržení šablona nebude fungovat! Jak nainstalovat WordPress najdete na webu s návody Dobrého skautského webu. Další podporu najdete na k tomu určené facebookové skupině.

Autorem původní šablony ZerifLite je ThemeIsle.
Autorem této skautské šablony je Jan Teplý – Homin. Šablona spadá pod projekt Dobrý skautský web.

Podobně jako u všech článků o Skautském vizuálním stylu připomínáme, že veškeré dotazy, připomínky, podněty či nedostatky můžete zasílat na logo@skaut.cz. V prázdninovém období, prosíme, počítejte s drobnou časovou prodlevou. Díky za pochopení.

 

Je už vaše středisko přihlášeno k náborům? Máte posledních pár dní, nepromeškejte možnost objednat si balíček propagačních materiálů zdarma a další propagační předměty se slevou 20 %!

Přihlaste se.

 

Lukáš Neuheisl
redaktor externí komunikace

 

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1477x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu