....

Chyba na stránce: Začněte školní rok s prémiovým perem pro skauty a skautky - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/3394-vyjimecna-pera-pro-premiove-skauty-a-skautky"

Začněte školní rok s prémiovým perem pro skauty a skautky

Začněte školní rok s prémiovým perem pro skauty a skautky

Existují věci, na které se potřebujete spolehnout každý den. A Parker Vector rozhodně patří k těm, které to splňují. Potěší každého - ať už si uděláte radost sami, či obdarujete skauty, sponzory, partnery nebo rodiče.  S blížícím se koncem prázdnin a začátkem školního roku nás čeká spousta čistého papíru, který bude třeba elegantně popsat :)

Na tohle pero prý bude spoleh

Kuličkové pero VECTOR PARKER je kvalitní a značkové. Najdete na něm logo a stříbrný potisk SKAUT, dále zdobení a místo úchopu z ušlechtilé nerezové oceli. Pero je ve skautské modré barvě, má plastové tělo a doplňky z nerezové oceli. Je příkladem klasického jednoduchého designu. Náplň (která se dá vyměnit) vysunete pomocí stiskacího mechanismu ve víčku. Baleno v elegantní dárkové krabičce v novém pohledném designu, ideální dárek pro pro skauty, sponzory, partnery nebo rodiče. Výrobce uvádí, že tohle pero vyrábí precizní výrobním postupem, takže snad padne do oka každému skautovi, který si na preciznost potrpí :) 

>> Pero koupíte zde ve skautském obchodě za 249 Kč <<

Trocha z historie Parkerů

Společnost Parker Pen Company byla založena v roce 1891 v USA. Zakladatel George Safford Parker byl chudým venkovským učitelem, který prodával pera, aby vylepšil svou finanční situaci. S pery ale nebyl spokojen a snažil se vymyslet vlastní typ plnicího pera. Roku 1894 obdržel patent na systém, který zabraňoval rozlití inkoustu z pera. Pera Parker používali například Giacomo Puccini, A.C. Doyle, generál Eisenhower (jeho pery Parker 51 byla podepsána konečná kapitulace Německa) a britská královská rodina.

Vyberte si další prémiové zboží a šperky

Mrknětě na nabídku skautských prémiových předmětů a šperků, které najdete na skautském obchodě.

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1803x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu