....

Chyba na stránce: Rozšiř povědomí o Skautském vizuálním stylu s instantním seminářem! - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/clanky-na-webu/3329-svs-instantni-seminar-pro-tebe"

Rozšiř povědomí o Skautském vizuálním stylu s instantním seminářem!

Rozšiř povědomí o Skautském vizuálním stylu s instantním seminářem!

Povědomí a pravidla Skautského vizuálního stylu (SVS) je efektivní předávat osobně většímu kolektivu. Pro šíření základních poznatků a informací jsme připravili instantní seminář, který tak zvládneš vést i Ty: na kurzu, skautské akci, lokálním setkání či na roverském táboře!

Jak dlouho seminář zabere

Příprava na seminář Ti může zabrat od 30 minut po několik hodin: záleží, jak moc jsi se SVS obeznámen(a) a jakou máš motivaci připravovat alternativní podobu programu na základě tohoto semináře.

 

Samotný seminář může v podobě přednášky zabrat půl hodiny až hodinu a půl. Prezentaci a výklad k semináři máš kompletně k dispozici, na Tobě je projít si materiály o SVS, určit si časovou náročnost samotného semináře a případné odstranění nepotřebných slidů z prezentace. Důležitost jednotlivých informací jsme již roztřídili na základní, doporučená a volitelná témata, proto se nemusíš bát, že v rámci časového omezení osekáš něco, co je ve skutečnosti důležité.

Pro koho je určený

Seminář je určený pro roverstvo (od 14 let) a dospělé, respektive pro všechny účastníky akcí, kurzů, roverských táborů a/nebo pro ty, kteří se o tvorbu skautské grafiky chtějí zajímat. Informace v připravených materiálech jsou obecné a vhodné právě pro začínající a laické grafiky - množstvím náročných informací je nezavalíš.

Jak se zapojit

Je to jednoduché: stačí navštívit složku s instantním seminářem, projít si materiály a případně si je před samotným seminářem stáhnout. Výchozím formátem semináře je přednáška, avšak pokud máš více času na přípravu a samotný program, lze uvedené informace překlopit do více interaktivních programů s větší časovou náročností.

 

Prezentaci i materiály můžeš svým posluchačům sdílet prostřednictvím odkazu https://skaut.cz/SGM/Instantni. Stejně tak nezapomeň materiály sdílet s těmi, které by mohlo pořádání základního semináře zajímat!

Rozvoj semináře

V této podobě obsahuje seminář to nejdůležitější, co o SVS lze předat. Plánujeme však rozšíření obsahu semináře o praktické ukázky, velmi důležité grafické detaily a další obsah. Všechny úpravy a aktualizace budou probíhat ve složce instantního semináře a soubory budou aktualizovány přímo.

 

První aktualizace neproběhne dříve než ve druhé polovině července, ale doporučujeme následně obsah složky kontrolovat: právě grafické detaily (doporučený obsah) budou prvním dodaným obsahem, který začínajícím grafikům velmi pomůže.

Zpětná vazba

Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá právě z důvodu dalšího rozvoje. Pokud by Ti cokoli chybělo a/nebo bys měl(a) zájem o vysvětlení některých pasáží, přidej komentář do brožury pro přednášející v dané složce nebo se ozvi na logo@skaut.cz.

 

Děkuji za šíření povědomí o Skautském vizuálním stylu a ať se Tvůj program vydaří!

 

Lukáš Neuheisl

redaktor externí komunikace

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1567x

Práce s článkem

2
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu