....

Chyba na stránce: Kdy můžeme vybírat od členů a nováčků příspěvky a jak se letos změní usnesení o výši? - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/balicky-ustredi/629-balicek-listopad-2014/1341-kdy-muzeme-vybirat-od-clenu-a-novacku-prispevky-a-jak-se-letos-zmeni-usneseni-o-vysi"

Kdy můžeme vybírat od členů a nováčků příspěvky a jak se letos změní usnesení o výši?

Kdy můžeme vybírat od členů a nováčků příspěvky a jak se letos změní usnesení o výši?

Nečekejte na registraci koncem ledna 2015 s výběrem členských příspěvků, pokud nechcete! Jsme členy střediska, okresu, kraje i Junáka, což ovlivní formulaci usnesení o příspěvcích.

Již několik let můžeme do skautISu zadávat údaje o nových členech a měnit kontakty a další údaje o stávajících členech kdykoliv během roku.

Podobně není třeba nutně čekat na stanovení výše odvodu pro ústředí, kraje a okresy či termín registrace (konec ledna) a střediska mohou členský příspěvek vybírat i jinak v závislosti na svém rozhodnutí. Na zvážení středisek jsou i různé slevy pro rodiny s více dětmi apod.

Členem jsme nejen střediska, ale i okresu, kraje a Junáka jako celku. Platíme tak členské příspěvky do všech těchto jednotek. S tím se mění i usnesení, které k členským příspěvkům rada přijímá. Středisko stanoví svůj příspěvek, a pokud chce schválit celkovou vybíranou částku, zmíní v usnesení i členské příspěvky pro nadřízené jednotky. Například: „Středisková rada stanovuje výši členského příspěvku, který zahrnuje i členské příspěvky Junáka a nadřízených OJ, na XY Kč.“

Další informace a podněty najdete na křižovatce.

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1382x

Práce s článkem

1
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace: