....

Chyba na stránce: Pokud se oddílu nedaří, můžete zjistit proč! Pomůže vám nová sekce ke zpětné vazbě na Křižovatce - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/5030-zpetna-vazba"

Pokud se oddílu nedaří, můžete zjistit proč! Pomůže vám nová sekce ke zpětné vazbě na Křižovatce

Pokud se oddílu nedaří, můžete zjistit proč! Pomůže vám nová sekce ke zpětné vazbě na Křižovatce

Současná situace nám dává více času na plánování, nebo třeba na sociální zpětnou vazbu, která je ve skautské praxi velmi důležitá a slouží k našemu rozvoji. Shromažďujte informace (třeba na dálku přes dotazníky a jiné nástroje) a vyhodnocujte je! Můžete tím hodně posílit činnost jednotlivce i vašeho týmu, posunout se dál a získat nadhled. Připravili jsme na toto téma celou novou sekci na Křižovatce.

Kde na Křižovatce najdu informace ke zpětné vazbě?

Na adrese https://krizovatka.skaut.cz/organizace/komunikace/zpetna-vazba najdete novou sekci k tématu zpětné vazby, která vás provede celou problematikou. Se zpětnou vazbou můžete pracovat na několika úrovních. Najdete tu zajímavé články k osobní zpětné vazbě, vztahové zpětné vazbě, skupinové zpětné vazbě a také zásady poskytování zpětné vazby.

Zpětná vazba nám může pomoci lépe dělat akce které pořádáme, změnit znalosti, dovednosti a chování členů našich oddílů i svět kolem sebe. Pokud dovedeme v našich skautských oddílech a střediscích vědomě, cíleně a správně pracovat se zpětnou vazbou, dokážeme se snáze vyhnout vzájemným konfliktům, zvládneme lépe odstraňovat chyby a můžeme tak posilovat naše silné stránky.

>> Přejít na novou sekci Zpětná vazba <<

[Foto: Tomáš Tkáčik - Rozum]

Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace
logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 466x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Klíčové výrazy

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu