....

Chyba na stránce: Oddílové hodnocení kvality - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/stredisko/rizeni/hodnoceni-kvality/2732-oddilove-hodnoceni-kvality"

HODNOCENÍ KVALITY

Hodnocení kvality je nástroj, který slouží k hodnocení činnosti oddílů, organizačních jednotek i akcí. Jednotce i akci nabízí pomoc s nalezením a pojmenováním silných a slabších stránek její činnosti. Díky jednoduchým výstupům vám pomůže rozpoznat nejdůležitější oblasti, na kterých by měla jednotka i akce v brzké budoucnosti zapracovat (např. zařadit je do svého dlouhodobého plánu), ale i ty, kterými se může pochlubit a o které se může opřít.

Oddílové hodnocení kvality

Oddíl je základní výchovnou jednotkou, která vede své členy k všestrannému osobnímu rozvoji v duchu skautského slibu a zákona.

Upozornění: Oddílové hodnocení kvality prošlo v březnu 2020 významnou obsahovou revizí. Proměnily se formulace kritérií i doporučení pro posun, některá kritéria se přesunula do jiných oblastí nebo vizí, některá se úplně vypustila a jiná doplnila. Tato přepracovaná verze je zavedená ve SkautISu, ale zatím není zpracovaná pro offline použití. Materiály ke stažení níže jsou proto zastaralé. Ponecháváme je nadále k dispozici i během příprav aktualizované verze, ale doporučujeme používat verzi ve SkautISu.

Vize s kritérii

Představuje vazbu vize na jednotlivá kritéria.

Zaznamenávací tabulka

Papírová pomůcka, která umožní jednoduše si zaznamenat hodnocení pro každé jednotlivé kritérium.

Dotazník

Slouží k jednoduchému zaškrtávání možností. Součástí dotazníku je stručná metodika (jako jeho první strana) a vysvětlující poznámky k případným nejasným použitým pojmům.

Kompletní tabulka kritérií

Excelová tabulka, která obsahuje vše, od vizí po kritéria. Hodí se pro celkový přehled, ale není uzpůsobena pro žádnou konkrétní činnost.

 

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 2321x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace: