....

Chyba na stránce: Statutáři a zadavatelé vzdělávaček, zbystřete! Tahák a schematické návody jak na vzdělávačky ve skautISu - Křižovatka"

URL: https://krizovatka.skaut.cz/organizace/vzdelavani/poradame-vzdelavaci-akci/jak-na-organizaci-vzdelavaci-akce/2328-statutari-a-zadavatele-vzdelavacek-zbystrete-tahak-a-schematicke-navody-jak-na-vzdelavacky-ve-skautisu"

Jak na organizaci vzdělávací akce


Uvažujete o uspořádání vzdělávací akce? Výborně! Níže naleznete k jednotlivým typům vzdělávacích akcí informace, které vás při jejich organizování povedou.

Statutáři a zadavatelé vzdělávaček, zbystřete! Tahák a schematické návody jak na vzdělávačky ve skautISu

Jak jsme slíbili, nabízíme statutárním zástupcům tahák, který jim napoví, v jakých okamžicích a jak je potřeba vstupovat do agendy vzdělávacích akcí ve skautISu konaných pod jejich organizační jednotkou. Tento schematický tahák na jedné straně A4 si můžete stáhnout níže. 

Pro statutáry v případě potřeby přidáváme také schematický návod, jak si v jednotlivých krocích se skautISem poradit. A do třetice - pro zadavatele vzdělávacích akcí je tu zjednodušený návod, který vás agendou provede skrz print screeny jednotlivých kroků se stručnou instrukcí. Vše ke stažení níže.

Připomínáme i existenci komplexní a aktualizované metodiky, kterou máte možnost připomínkovat.

Pokud budete budete potřebovat pomoci s administrativní správou svých akcí, pište na vzdelavani@skaut.cz. Své poznámky o (ne)funkčnosti, chybách apod. pište na podpora@junak.cz

Děkujeme za Vaši trpělivost a veškerou poskytnutou zpětnou vazbu a přejeme povedené akce!

Barbora Tichavová - Rozárka
zpravodajka pro dospělé a vzdělávání

logo

Článek publikoval

Zobrazeno: 1783x

Práce s článkem

0
kladných hlasů

Diskuse o článku

0 Názorů
Komentáře jsou dostupné jen přihlášeným členům Junáka.

Navigace:

  Nahlásit chybu